reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

no a na facebooku to az oczy bola.. posty "Spodziewa sie dziecka.." wyskakuja jak grzybki po deszczu :) Gratulacje dla bratowej :-D z jednej strony fajnie.. jednego chrzesniaka mam.. teraz dojdzie jeszcze jeden... ale juz 2 pozostalym odmowilam haha :)
bratowa juz ma corka, cudowna sliczna rezolutna 7-latke, ktora skradla moje serce a teraz takie malenstwo bedzie do kochania jeszcze jedno, az sie serce raduje :-D u mnie na fejsie tez wysyp ciaz i narodzin dzieci obecnie :-)

reklama
Dzien dobry i smacznego :)

Poczytalam troszke poprzednie posty zeby nie byc do tyłu.. i tak jak mowilyscie o objawach to tak sie zastanawiam czy pamietacie te takie pierwsze, pierwsze objawy.. z samiutkiego poczatku kiedy jeszcze nie wiedzialyscie o ciazy :) osobiscie za duzo sobie wkrecam.. alee.. zobaczymy
U mnie pierwsze objawy to bardzoooo widoczne zyly na piersiach i powyzej piersi. Do tego straszne gazy mialam. Jakos 4 dni przed @ myslalam, ze chora jestem, bo katar straszny dostalam i sie czulam tak slabo, ze ledwo na nogach stalam ;p A pozniej to juz tylko gozej bylo [emoji14]
no a na facebooku to az oczy bola.. posty "Spodziewa sie dziecka.." wyskakuja jak grzybki po deszczu :) Gratulacje dla bratowej :-D z jednej strony fajnie.. jednego chrzesniaka mam.. teraz dojdzie jeszcze jeden... ale juz 2 pozostalym odmowilam haha :)
U mnie w rodzinie dzieci sie nie rodza :/. Strasznie malo mlodych ludzi jest.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

witam się i ja
witam nowa staraczke i &&&& za ciebie
kasik na objawy zawsze jest czas wiec się ciesz poki ich niemasz heh
u mnie tez wszyscy dookoła rodza,sa w ciąży,na fb jeszcze prawie nikt niewie ale lada chwila wstawie jakas fotke
cos miałam jeszcze napisac ale już nie wiem co

bratowa juz ma corka, cudowna sliczna rezolutna 7-latke, ktora skradla moje serce a teraz takie malenstwo bedzie do kochania jeszcze jedno, az sie serce raduje :-D u mnie na fejsie tez wysyp ciaz i narodzin dzieci obecnie :-)

Dziewczynki zawsze sa sliczne i rezolutne :-) taka juz nasza natura.. no wiec czas chyba tez zaktualizowac swoj status.. hihi... zartuje oczywiscie.. :-) nic na sile jak to mowia :) ale takie male do kochania i przytulania... az sie rozmarzylam .. :)

witam się i ja
witam nowa staraczke i &&&& za ciebie
kasik na objawy zawsze jest czas wiec się ciesz poki ich niemasz heh
u mnie tez wszyscy dookoła rodza,sa w ciąży,na fb jeszcze prawie nikt niewie ale lada chwila wstawie jakas fotke
cos miałam jeszcze napisac ale już nie wiem co
Ja sie za pierwszym razem pochwalilam i tego bardzo zaluje. Teraz tego bledu nie popelnie.

Dziewczynki zawsze sa sliczne i rezolutne :-) taka juz nasza natura.. no wiec czas chyba tez zaktualizowac swoj status.. hihi... zartuje oczywiscie.. :-) nic na sile jak to mowia :) ale takie male do kochania i przytulania... az sie rozmarzylam .. :)
mam tez w rodzinie trzylatka i zawsze musze go tak wycalowac i wykochac a on juz sie nie daje :-D

U mnie pierwsze objawy to bardzoooo widoczne zyly na piersiach i powyzej piersi. Do tego straszne gazy mialam. Jakos 4 dni przed @ myslalam, ze chora jestem, bo katar straszny dostalam i sie czulam tak slabo, ze ledwo na nogach stalam ;p A pozniej to juz tylko gozej bylo [emoji14]

U mnie w rodzinie dzieci sie nie rodza :/. Strasznie malo mlodych ludzi jest.

ja teraz mam lekkie przeziebienie przez te pogody.. wrr.. az sie z domu nie chce wychodzic.. kaszelek i katar... ale to dopiero tydzien.. czekam z niecierpliwoscia .. :-)

reklama
Do góry