bratowa juz ma corka, cudowna sliczna rezolutna 7-latke, ktora skradla moje serce a teraz takie malenstwo bedzie do kochania jeszcze jedno, az sie serce raduje u mnie na fejsie tez wysyp ciaz i narodzin dzieci obecnie :-)no a na facebooku to az oczy bola.. posty "Spodziewa sie dziecka.." wyskakuja jak grzybki po deszczu Gratulacje dla bratowej z jednej strony fajnie.. jednego chrzesniaka mam.. teraz dojdzie jeszcze jeden... ale juz 2 pozostalym odmowilam haha
reklama
natka90
Fanka BB :)
U mnie pierwsze objawy to bardzoooo widoczne zyly na piersiach i powyzej piersi. Do tego straszne gazy mialam. Jakos 4 dni przed @ myslalam, ze chora jestem, bo katar straszny dostalam i sie czulam tak slabo, ze ledwo na nogach stalam ;p A pozniej to juz tylko gozej bylo [emoji14]Dzien dobry i smacznego
Poczytalam troszke poprzednie posty zeby nie byc do tyłu.. i tak jak mowilyscie o objawach to tak sie zastanawiam czy pamietacie te takie pierwsze, pierwsze objawy.. z samiutkiego poczatku kiedy jeszcze nie wiedzialyscie o ciazy osobiscie za duzo sobie wkrecam.. alee.. zobaczymy
U mnie w rodzinie dzieci sie nie rodza :/. Strasznie malo mlodych ludzi jest.no a na facebooku to az oczy bola.. posty "Spodziewa sie dziecka.." wyskakuja jak grzybki po deszczu Gratulacje dla bratowej z jednej strony fajnie.. jednego chrzesniaka mam.. teraz dojdzie jeszcze jeden... ale juz 2 pozostalym odmowilam haha
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
monii88
witam się i ja
witam nowa staraczke i &&&& za ciebie
kasik na objawy zawsze jest czas wiec się ciesz poki ich niemasz heh
u mnie tez wszyscy dookoła rodza,sa w ciąży,na fb jeszcze prawie nikt niewie ale lada chwila wstawie jakas fotke
cos miałam jeszcze napisac ale już nie wiem co
u mnie tez wszyscy dookoła rodza,sa w ciąży,na fb jeszcze prawie nikt niewie ale lada chwila wstawie jakas fotke
patiite
Zaciekawiona BB
bratowa juz ma corka, cudowna sliczna rezolutna 7-latke, ktora skradla moje serce a teraz takie malenstwo bedzie do kochania jeszcze jedno, az sie serce raduje u mnie na fejsie tez wysyp ciaz i narodzin dzieci obecnie :-)
Dziewczynki zawsze sa sliczne i rezolutne :-) taka juz nasza natura.. no wiec czas chyba tez zaktualizowac swoj status.. hihi... zartuje oczywiscie.. :-) nic na sile jak to mowia ale takie male do kochania i przytulania... az sie rozmarzylam ..
natka90
Ja sie za pierwszym razem pochwalilam i tego bardzo zaluje. Teraz tego bledu nie popelnie.witam się i ja
mam tez w rodzinie trzylatka i zawsze musze go tak wycalowac i wykochac a on juz sie nie dajeDziewczynki zawsze sa sliczne i rezolutne :-) taka juz nasza natura.. no wiec czas chyba tez zaktualizowac swoj status.. hihi... zartuje oczywiscie.. :-) nic na sile jak to mowia ale takie male do kochania i przytulania... az sie rozmarzylam ..
patiite
Zaciekawiona BB
U mnie pierwsze objawy to bardzoooo widoczne zyly na piersiach i powyzej piersi. Do tego straszne gazy mialam. Jakos 4 dni przed @ myslalam, ze chora jestem, bo katar straszny dostalam i sie czulam tak slabo, ze ledwo na nogach stalam ;p A pozniej to juz tylko gozej bylo [emoji14]
U mnie w rodzinie dzieci sie nie rodza :/. Strasznie malo mlodych ludzi jest.
ja teraz mam lekkie przeziebienie przez te pogody.. wrr.. az sie z domu nie chce wychodzic.. kaszelek i katar... ale to dopiero tydzien.. czekam z niecierpliwoscia .. :-)
reklama