patiite
Zaciekawiona BB
ewentualnej ciazy Ci na tym etapie nie stwierdzi
najwazniejsze zeby wyniki sprawdzil bo wczesniej byl problem z niedokrwistoscia..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewentualnej ciazy Ci na tym etapie nie stwierdzi
a mialas jakies leki na to przepisane?najwazniejsze zeby wyniki sprawdzil bo wczesniej byl problem z niedokrwistoscia..
naprawde sie ciesze, ze jednak maz sie zdecydowal, oby szybko poszloLux wczoraj ruszyly byl 7dc wiec nie jest zle ;p
pati nie ma co sobie wkrecac ja wiem doskonale bo majac 18 lat zaczelam sie starac a dopiero majac 21 urodzialm corke nie moglam przez 2 lata zajsc w ciaze wiec najlepiej az tak sobie nie wmawiac co ma byc to i tak bedzie z synem staralam sie rok i bylo luzniej nie bylo tego napiecia a i tak troszke nam zeszło czasu,
naprawde sie ciesze, ze jednak maz sie zdecydowal, oby szybko poszlo
Lux wczoraj ruszyly byl 7dc wiec nie jest zle ;p
pati nie ma co sobie wkrecac ja wiem doskonale bo majac 18 lat zaczelam sie starac a dopiero majac 21 urodzialm corke nie moglam przez 2 lata zajsc w ciaze wiec najlepiej az tak sobie nie wmawiac co ma byc to i tak bedzie z synem staralam sie rok i bylo luzniej nie bylo tego napiecia a i tak troszke nam zeszło czasu,
a masz marzenie czy synus czy corka teraz? czy wszystko Ci jedno?Oj kochana zobaczymy oby ale nie ma co sie napalac
a mialas jakies leki na to przepisane?
u mnie tez wysyp ciaz, moja bratowa juz w 13 tygodniu, na usg wlasnie jechala, niedlugo zobacze jak fasolka urosla aaaastaraj sie staraj nie bede sama, powodzonka! tak.. tak ja wiem ze nie ma co sobie wkrecac ale to sie tak tylko niestety latwo mowi.. teraz wsrod mnie zostalam chyba taka jedna rodzynka bo w zeszlym miesiacu 3 kolezanki w przeciagu tygodnia pochwalily sie dobra nowina reszta kolezanek malenstwa od 1-6 miesiecy.. i tak nawet juz tematy "do kawy" sie skonczyly...
u mnie tez wysyp ciaz, moja bratowa juz w 13 tygodniu, na usg wlasnie jechala, niedlugo zobacze jak fasolka urosla aaaa