afrodyta92
Fanka BB :)
a w którym miesiacu jest twoja bratowa ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no mi niestety zostało po poprzedniej ciąży 6 kg na plusie,no to fajnie że tak szybko schudłaś i z brzuchem nie musiałaś walczyć:-)no ja w pierwszej ciązy jak wymiotowałam cały czas schudłam 10 kg na początku czyli z 60 kg poszło na 50 a co ciekawe do porodu przybrałam 11 kg czyli wazyłam 61 a jak urodziłam to ważyłam 55 kg ciąza zadziałąła na mnie jak dieta cud i co najlepsze po porodzie odrazu brzuch mi znikł i byłam chuda jak patyk przy moim wzroście wygladałam jak anorektyczka bo mam przeciesz 176
a w którym miesiacu jest twoja bratowa ??
a to na kwiecień ma twoja bratowa termin .... ja w 6 tyg a juz mi zaczyna brzuszek na dole malutki robic no ale ja juz w trzeciej ciązy jestem wiec skure mam rozciagnietą i szybciej bedzie widac juz nie moge doczekac listopada by sie dowiedzieć płeć dziecka heh uwielbiam robic zakupy dla niemowlat ale najpierw musze wiedziec pod kogo użądzić mam pokoik i ciuszki ..... gdyby nie fakt ze jeszcze jest za wsześnie to byl juz dawno była po pierwszych zakupach dla maluszka
ja też uwielbiam zakupy i urządzanie pokoiku dla maluszka co do płci to chyba nie chce żeby gin mi mówił kogo mam najwyżej będę uniwersalne ubranka kupować :-)a to na kwiecień ma twoja bratowa termin .... ja w 6 tyg a juz mi zaczyna brzuszek na dole malutki robic no ale ja juz w trzeciej ciązy jestem wiec skure mam rozciagnietą i szybciej bedzie widac juz nie moge doczekac listopada by sie dowiedzieć płeć dziecka heh uwielbiam robic zakupy dla niemowlat ale najpierw musze wiedziec pod kogo użądzić mam pokoik i ciuszki ..... gdyby nie fakt ze jeszcze jest za wsześnie to byl juz dawno była po pierwszych zakupach dla maluszka
rzeczywiście ekspresowe porody miałaś,pozazdrościć:-)kilkanacie dni przedemną ja mam na 5 maja ale w szpitalu wyląduje wcześniej bo ide do prywatnej kliniki a po dugie mam przeszło 50 km do najblizszego szpitala wiec bym mogła nie dotrzec na czas i urodzic w drodze albo jeszcze w domu zwłaszcza ze pierwszą córe rodziłąm w 4 godziny pozniej syna w 2 godziny a jak by ten poród szybciej sie rozwijał to by nie było opcji by zdąrzyć na czas