reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

tez o tym myślam czy by tym razem nie pytac o płeć ale mój mąż powiedział ze on chce wiedziec bo chce zrobic typowy pokoik albo dla chłopca albo dla dziewczynki ..... ale ja sie bede śmiała z niego jak sie każe ze faktycznie mam bliżniaki i to w ddatku jednego chłopca a drugie to dziewczynka hahahahah ale dowiem sie dopiero na usg w 15 tyg

reklama
no mam nadzieje ze ten poród też bedzie ekspresowy .... chciałam teraz mieć znieczulenie zewnątr oponowe ale niewiem czy nie zdecyduje sie jednak bez znieczulenia rodzic jakos nie jestem zbyt przekonana do znieczulenia

tez o tym myślam czy by tym razem nie pytac o płeć ale mój mąż powiedział ze on chce wiedziec bo chce zrobic typowy pokoik albo dla chłopca albo dla dziewczynki ..... ale ja sie bede śmiała z niego jak sie każe ze faktycznie mam bliżniaki i to w ddatku jednego chłopca a drugie to dziewczynka hahahahah ale dowiem sie dopiero na usg w 15 tyg
szybko zleci:-)
w jakim wieku masz dzieci?

córeczka juz wie i czeka cierpliwie a tylko dlatego sie dowiedziala ze podsłuchała rozmowe moja z mężem hehehehe i sie spytała czy to prawda bo ona chce jeszcze jednego braciszka albo siostrzyczke a synek troszke za mały by to zrozumiec ale codziennie mu prubuje jakos tłumaczyc ale wydaje mi sie ze cos chyba rozumie bo przychodzi do mnie i przytula sie do mojego brzucha i mowi dzidzi heheheh

córeczka juz wie i czeka cierpliwie a tylko dlatego sie dowiedziala ze podsłuchała rozmowe moja z mężem hehehehe i sie spytała czy to prawda bo ona chce jeszcze jednego braciszka albo siostrzyczke a synek troszke za mały by to zrozumiec ale codziennie mu prubuje jakos tłumaczyc ale wydaje mi sie ze cos chyba rozumie bo przychodzi do mnie i przytula sie do mojego brzucha i mowi dzidzi heheheh
pewnie rozumie to na swój sposób:-)
długo się starałaś?

reklama
hej ja włsnie córe do przedszkola zaprowadziłam a teraz śniadanko wcinam ..... nigdy śniadań nie jadłam ... piłam tylko samą kawe i papierosa do tego, a od kiedy dowiedziałam sie ze jestem w ciazy to ani kawy nie pije ani nie pale i do tego na śniadania sie przeżuciłam i mała joga heheh
Moj poczatek dnia tak samo wygladal. Z tym, ze u mnie to energy drink (lubie ich smak bo mnie wogole nie kopia) i papieros. Mnie automatycznie odrzucilo od papierosow... pamietam jakos 4 dni przed zrobieniem testu poszlam z moim zapalic i tak mnie coflo, ze od razu wiedzielismy, ze cos na rzeczy.
bratowa mowi, ze jak zwymiotuje to wlasnie ulge czuje po calym dniu mdlosci, mowi, ze tylko czeka na wymioty
Ja tez ulge czulam. Moglam spokojnie sie polozyc i zasnac. Czasami niestety mialam tak, ze jak juz poszlo to dlugiiiii repertuar byl nad kibelkiem.
ja też uwielbiam zakupy i urządzanie pokoiku dla maluszka co do płci to chyba nie chce żeby gin mi mówił kogo mam najwyżej będę uniwersalne ubranka kupować :-)
Ja nie chcialam znac plci, ale moj sie uparl, ze chce wiedziec.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry