reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

oj raczej niee jak już łapią mdłości to nie przejda tylko dlatego ze sobie ktoś zwymiotuje to przez gwałtowny przyrost hormonów wiec to by nie pomogło a ja w pierwszej ciazy męczyłam sie strasznie do 4 miesiaca ciąży tylko dlatego ze brałam kwas foliowy a pozniej zrbiłam testy alergiczne i okazało sie ze jestem na niego uczulona a jak odstawiłam to odrazu wszystko przeszło z drugiej ciązy to tak jak pisałam wczesniej kompetnie nic mi nie dolegało i chociaż nie brałam kwasu foliowego to Igorek urodził sie zdrowy miał 56 cm i 4kg

reklama
ja zaluje, ze nie wymiotowalam w ciazy, bo jakos to by ulzylo w tych mdlosciach :no:
Wypluj kobieto te słowa :)
To nic nie pomaga. Ja z J Jak zaczęłam w 8tyg tak skończyłam dopiero po 20. Kosmos [emoji18]

I wcale lepiej mi nie było. No poza tym, ze bałam się gdziekolwiek wyjść czy aby się zaraz nie porzygam [emoji33] [emoji32]

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

no ja w pierwszej ciązy jak wymiotowałam cały czas schudłam 10 kg na początku czyli z 60 kg poszło na 50 a co ciekawe do porodu przybrałam 11 kg czyli wazyłam 61 a jak urodziłam to ważyłam 55 kg ciąza zadziałąła na mnie jak dieta cud i co najlepsze po porodzie odrazu brzuch mi znikł i byłam chuda jak patyk przy moim wzroście wygladałam jak anorektyczka bo mam przeciesz 176

reklama
no ja w pierwszej ciązy jak wymiotowałam cały czas schudłam 10 kg na początku czyli z 60 kg poszło na 50 a co ciekawe do porodu przybrałam 11 kg czyli wazyłam 61 a jak urodziłam to ważyłam 55 kg ciąza zadziałąła na mnie jak dieta cud i co najlepsze po porodzie odrazu brzuch mi znikł i byłam chuda jak patyk przy moim wzroście wygladałam jak anorektyczka bo mam przeciesz 176

moja bratowa szczupla, ale nie jakas huda, tluszczyk ma tu i owdzie, zaczyna fajnie juz wybijac jej od dolu brzuszek :-)

Do góry