reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Afro to współczuje :/ ja nigdy nie mialam z tym problemu bo mieszkam w bloku, ale w piwnicy zdarza się, ze grasują ale ich pozbyciem i trutkami zajmuje sie administracja.

Czekam do gabinetu zabiegowego na bete.

Miłego dnia :*

Dzień dobry :-)

Kasik a kiedy idziesz do lekarza na usg?

Kotek87 owocnych staranek ;) 3 mam kciuki zeby zmora nie przyszla w tym miesiacu ;)

Ja wlasnie smigam na usg zobaczyc Juniorka ;). I moze wkoncu karte ciaze bede miala i zrabia mi jakies badania ;p

A i mialam dzisiaj sen, ze Junior to chopiec ;) Siusiak maly na usg mrygal ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja też miałam kartę założoną coś koło 6-7tygodnia ale to pewnie wszystko zależy od lekarza i ostatniej wizyty kiedy była. Więc na to reguły nie ma.
Natka koniecznie daj znać jak tam po usg.

Dzień dobry!

Kotek,

Kciuki za ten cykl &&& oby był owocny!

Natka,

Kciuki za usg &&& pochwal sie po :)

Afro,

Nienawidzę myszy. Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to oni też często mieli z nimi problem. Ale potem coś tatą kupił- nie wiem co wzieliśmy kota i problem znikł :tak:

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
ja pożycze kotke od mojego wujka ona na wpół dzika w ciągu dnia poluje na dworze a do domu przychodzi tylko na noc jest szczepiona i odrobaczywiona ...... pare dni i problem zniknie zreszta czekam na specjalistów jeszcze tak że za niedługo problem ten zniknie

Do góry