reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Afro to współczuje :/ ja nigdy nie mialam z tym problemu bo mieszkam w bloku, ale w piwnicy zdarza się, ze grasują ale ich pozbyciem i trutkami zajmuje sie administracja.

Czekam do gabinetu zabiegowego na bete.

Miłego dnia :*

Dzień dobry :-)

Kasik a kiedy idziesz do lekarza na usg?

Kotek87 owocnych staranek ;) 3 mam kciuki zeby zmora nie przyszla w tym miesiacu ;)

Ja wlasnie smigam na usg zobaczyc Juniorka ;). I moze wkoncu karte ciaze bede miala i zrabia mi jakies badania ;p

A i mialam dzisiaj sen, ze Junior to chopiec ;) Siusiak maly na usg mrygal ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja też miałam kartę założoną coś koło 6-7tygodnia ale to pewnie wszystko zależy od lekarza i ostatniej wizyty kiedy była. Więc na to reguły nie ma.
Natka koniecznie daj znać jak tam po usg.

Dzień dobry!

Kotek,

Kciuki za ten cykl &&& oby był owocny!

Natka,

Kciuki za usg &&& pochwal sie po :)

Afro,

Nienawidzę myszy. Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to oni też często mieli z nimi problem. Ale potem coś tatą kupił- nie wiem co wzieliśmy kota i problem znikł :tak:

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
ja pożycze kotke od mojego wujka ona na wpół dzika w ciągu dnia poluje na dworze a do domu przychodzi tylko na noc jest szczepiona i odrobaczywiona ...... pare dni i problem zniknie zreszta czekam na specjalistów jeszcze tak że za niedługo problem ten zniknie

Do góry