reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

czesc bylismy u lekarza, ma knurek zapalenie palca, kupilam droga masc i dostal zastrzyki, ma zwolnienie z pracy, boli go ten palec, ale juz mniej, walczymy dzis z karniszem i okazalo sie, ze musimy go do sufitu przykrecic! moj jaki wsciekly! zrobilam obiad i bedziemy dalej wlaczyc z tym cholerstwem, firana wyprana i coz tego, jak musze wyprasowac dopiero jak karnisz bedzie zrobiony, teraz wiem dlaczego tamten stary karnisz wlascicielki mi spadl na glowe, bo na tej starej zdezelowanej scianie nic sie nie chce trzymac...kupilam se dzis fajny taki cieplejszy kardigan za 50 zl na targu
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

reklama
ja też ale co poradzić chodze z miotłą i patelnia ja jakąś znajde to w łeb dostaje i zrzucam kotom na dole bo jak ją wypuszcze to ona i tak wruci wiec jedynie zostaje śmierć przez nature ja ogłuszam koty zjadają

hahahhaha no moja pierwsza reakcja jak zobaczyłam ze sa myszy to tez wrzask i uciekłam szybko na stół mój mąż to sie ze mnie śmiał hahahahahah ale teraz to jade ostro walne jedna w łeb zaraz drugą i już jakos sie nie boje złaszcza ze całymi dniami siedze sama w domu

ja myszy niemam jak na razie ale 2lata temu z mezem w dzień wigilii przed sama kolacje łapaliśmy w łazience to taki bajzel zrobiliśmy ale 2były zabite:-) teraz mamy jakby co kota a on bardziej lubi lapac i jesc myszy jak karmy dla kotów
kotek testy oczywiście wysłane:-)

ja myszy niemam jak na razie ale 2lata temu z mezem w dzień wigilii przed sama kolacje łapaliśmy w łazience to taki bajzel zrobiliśmy ale 2były zabite:-) teraz mamy jakby co kota a on bardziej lubi lapac i jesc myszy jak karmy dla kotów
kotek testy oczywiście wysłane:-)

dziekuję Ci bardzo ;-)
a wysłaąłs wczoraj?
bo mam cicha nadzieje ze dojda dopiatku bo mi zostały 4

dziekuję Ci bardzo ;-)
a wysłaąłs wczoraj?
bo mam cicha nadzieje ze dojda dopiatku bo mi zostały 4

wczoraj zaspalam i niezdazyłam na busa a później nie mogłam jechać bo nie obróciłabym na 13 żeby odebrać syna z przedszkola,dzis przed 9 wysłałam mysle ze na poniedziałek,wtorek powinni do ciebie dojść zależy jak poczta wysle,a o który piątek ci chodzi-jutrzejszy?

reklama
wczoraj zaspalam i niezdazyłam na busa a później nie mogłam jechać bo nie obróciłabym na 13 żeby odebrać syna z przedszkola,dzis przed 9 wysłałam mysle ze na poniedziałek,wtorek powinni do ciebie dojść zależy jak poczta wysle,a o który piątek ci chodzi-jutrzejszy?

no mysłałam o jutrzejszym ale nie szkodzi mam jeszcze 4 więc do niedzieli mi wystarczy a w pn pewnie dojdą od Ciebie :)

Do góry