reklama
Dwa dni nie wchodziłam i miałam problemy z doczytaniem, idziecie dziewczęta jak burza
Kamkaz świetne wieści i dobrze, że dostałaś zwolnienie. Przy tym dźwiganiu Twoim - zdecydowanie wymagane
Gaga współczuje kochana.. ale świat się nie kończy. Będzie wszystko dobrze :* a może jeszcze się okaże, że dwójeczka się przytrafi ważne, że już wiesz na czym stoisz i nareszcie rozpoczniesz właściwe leczenie.
Co do zakupów - to ja głównie obkupuje się w kauflandzie. Głównie dlatego, że mam go po drodze z pracy i jest stosunkowo nie drogi.
No i chyba było by na tyle moich wywodów. Dobranoc :*
Kamkaz świetne wieści i dobrze, że dostałaś zwolnienie. Przy tym dźwiganiu Twoim - zdecydowanie wymagane
Gaga współczuje kochana.. ale świat się nie kończy. Będzie wszystko dobrze :* a może jeszcze się okaże, że dwójeczka się przytrafi ważne, że już wiesz na czym stoisz i nareszcie rozpoczniesz właściwe leczenie.
Co do zakupów - to ja głównie obkupuje się w kauflandzie. Głównie dlatego, że mam go po drodze z pracy i jest stosunkowo nie drogi.
No i chyba było by na tyle moich wywodów. Dobranoc :*
madziolina_p
Fanka BB :)
Jak narazie to mam meza, ktory non stop pracuje i rocznego synka takze sama to robie
reklama
Ja póki co mieszkam z rodzicami więc podział obowiązkow dziele głównie z mamcią ;P często gęsto wracam z pracy i jest porobione, bo mama po operacji siedzi na zwolnieniu i sie nudzi ;D
gdy ja mieszkalam u rodzicow z Tomkiem to wlasnie wszystko bylo na mojej glowie, bo u mnie to rodzina przedsiebiorcow, i mama nie gotuje, tylko ja to robilam, co mnie wnerwialo, bo musialam byc w domu kolo 16-tej, gdy tata i brat zjezdzali z pracy, jak mieli se odgrzac to problem byl i potem sie zbuntowalam i powiedzialm, ze tata ma nam zrobic kuchnie na pietrze, ale poszlismy na wynajem i nam tu najlepiej :-)