reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dwa dni nie wchodziłam i miałam problemy z doczytaniem, idziecie dziewczęta jak burza :)

Kamkaz świetne wieści i dobrze, że dostałaś zwolnienie. Przy tym dźwiganiu Twoim - zdecydowanie wymagane :tak:

Gaga współczuje kochana.. ale świat się nie kończy. Będzie wszystko dobrze :* a może jeszcze się okaże, że dwójeczka się przytrafi :D ważne, że już wiesz na czym stoisz i nareszcie rozpoczniesz właściwe leczenie.

Co do zakupów - to ja głównie obkupuje się w kauflandzie. Głównie dlatego, że mam go po drodze z pracy i jest stosunkowo nie drogi.
No i chyba było by na tyle moich wywodów. Dobranoc :*

Dzien dobrerek dzien zapwiada sie dzis ladny wiec znowu pranko robiny :-( :-( reczniki a jutro jak moj nie bedzie spal po nocce to posciel ☺

Witam w słoneczny poranek :)
A ja nawet lubie wstawiac pranie, rozwieszac, i je skladac. Ale za to prasowanie to zmora :/

Hej!
u nas wstawianie prania należy do mnie, ale rozwieszaniem i układaniem zajmuje sie moja gadzina :-D a jak u Was z podziałem innych obowiązków domowych?

czesc baby, ja planuje reczniki prac albo w niedziele albo w poniedzialek, musze miec czas, bo piore je kolorami i wstawiam na 90 stopni :-) a troche ich mam heh

Ja póki co mieszkam z rodzicami więc podział obowiązkow dziele głównie z mamcią ;P często gęsto wracam z pracy i jest porobione, bo mama po operacji siedzi na zwolnieniu i sie nudzi ;D

Ohhh zazdroszcze a ja mieszkam z mezem i jego 87letnia babcia.... masakra wkurzaja mnie jej starodawne nawyki wrrrrr......

reklama
Ja póki co mieszkam z rodzicami więc podział obowiązkow dziele głównie z mamcią ;P często gęsto wracam z pracy i jest porobione, bo mama po operacji siedzi na zwolnieniu i sie nudzi ;D

gdy ja mieszkalam u rodzicow z Tomkiem to wlasnie wszystko bylo na mojej glowie, bo u mnie to rodzina przedsiebiorcow, i mama nie gotuje, tylko ja to robilam, co mnie wnerwialo, bo musialam byc w domu kolo 16-tej, gdy tata i brat zjezdzali z pracy, jak mieli se odgrzac to problem byl i potem sie zbuntowalam i powiedzialm, ze tata ma nam zrobic kuchnie na pietrze, ale poszlismy na wynajem i nam tu najlepiej :-)

Do góry