reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dwa dni nie wchodziłam i miałam problemy z doczytaniem, idziecie dziewczęta jak burza :)

Kamkaz świetne wieści i dobrze, że dostałaś zwolnienie. Przy tym dźwiganiu Twoim - zdecydowanie wymagane :tak:

Gaga współczuje kochana.. ale świat się nie kończy. Będzie wszystko dobrze :* a może jeszcze się okaże, że dwójeczka się przytrafi :D ważne, że już wiesz na czym stoisz i nareszcie rozpoczniesz właściwe leczenie.

Co do zakupów - to ja głównie obkupuje się w kauflandzie. Głównie dlatego, że mam go po drodze z pracy i jest stosunkowo nie drogi.
No i chyba było by na tyle moich wywodów. Dobranoc :*

Dzien dobrerek dzien zapwiada sie dzis ladny wiec znowu pranko robiny :-( :-( reczniki a jutro jak moj nie bedzie spal po nocce to posciel ☺

Witam w słoneczny poranek :)
A ja nawet lubie wstawiac pranie, rozwieszac, i je skladac. Ale za to prasowanie to zmora :/

Hej!
u nas wstawianie prania należy do mnie, ale rozwieszaniem i układaniem zajmuje sie moja gadzina :-D a jak u Was z podziałem innych obowiązków domowych?

czesc baby, ja planuje reczniki prac albo w niedziele albo w poniedzialek, musze miec czas, bo piore je kolorami i wstawiam na 90 stopni :-) a troche ich mam heh

Ja póki co mieszkam z rodzicami więc podział obowiązkow dziele głównie z mamcią ;P często gęsto wracam z pracy i jest porobione, bo mama po operacji siedzi na zwolnieniu i sie nudzi ;D

Ohhh zazdroszcze a ja mieszkam z mezem i jego 87letnia babcia.... masakra wkurzaja mnie jej starodawne nawyki wrrrrr......

reklama
Ja póki co mieszkam z rodzicami więc podział obowiązkow dziele głównie z mamcią ;P często gęsto wracam z pracy i jest porobione, bo mama po operacji siedzi na zwolnieniu i sie nudzi ;D

gdy ja mieszkalam u rodzicow z Tomkiem to wlasnie wszystko bylo na mojej glowie, bo u mnie to rodzina przedsiebiorcow, i mama nie gotuje, tylko ja to robilam, co mnie wnerwialo, bo musialam byc w domu kolo 16-tej, gdy tata i brat zjezdzali z pracy, jak mieli se odgrzac to problem byl i potem sie zbuntowalam i powiedzialm, ze tata ma nam zrobic kuchnie na pietrze, ale poszlismy na wynajem i nam tu najlepiej :-)

Do góry