reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja badan jeszcze nie robilam, pomyslalam ze moze ten specyfik mi pomoze troche podregulowac cykl, bo teraz jest przydlugi...

reklama
Spróbować warto, nie zaszkodzi raczej, chociaż mówią żeby sobie zbadać przed tym prolaktynę, bo jak ktoś ma niską to castagnus jest niewskazany.

Witam Was!
Mimo że nic nie pisze to podczytuje Was.
Miałam odejśc z forum ale nie potrafię to sie nazywa UZALEŻNIENIE!!!:-)

W piatek robiłam tsh i wt4 i wszystko w normie wię csie ciesze.
U mnie 11 dc a termin kolejnej @ 30.04.

Urodziny jytro mam więc kończe juz 28 lat:szok:

a 28.04 3 rocznica slubu więc gdyby sie udało to byłby super prezent.

w tym cyklu nic nie mierze, licze i nie badam poza śluzem.
i seksik max co 2 dni
teraz sie oszczędzam coby na płodne miec siłę :)))

aha i jest to mój 4 cs

khaki jak chcesz pomóc jajnikom pracować to możesz pić inofolic albo inofem, nie jest najtansze, ale dość dużo dziewczyn sobie to chwali ;-)

reklama
Dziewczyny może Wy macie większą wiedzę niż ja. Boli mnie od rana strasznie prawy jajnik. Zawsze tak mam przy owulacji. Pytanie tylko czy bol występuje przed po czy w trakcie ovu? Bo zastanawiam się ile mam czasu :) przytulanki dopiero będą wieczorem jak mała pójdzie spać, wtedy mamy czas dla siebie.

Do góry