reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

ja zażywam castagnus i zażywa się go przez 90 dni, od pierwszego dnia cyklu bez przerwy. Niestety o skuteczności nic nie mogę powiedzieć. A na co zażywasz castagnus?

reklama
dzień doberek
u mnie wczoraj bzykanko zaliczone, choć męża musiałam obudzić bo przysnął ;) za to ze śluzem znowu cholera coś nie tak, sucho miałam po chwili. Tak więc się martwię. I nawet mój mnie pyta czy są jeszcze jakieś specyfiki żeby było mokro. I już rozważam zakup tego castangusa od kolejnego cyklu jeśli teraz nic nie wyjdzie. Ehh

balladyna ja zażywam castagnus i przez 10 dni brałam wiesiołka i dopiero w dni płodne pokazało mi się dużo śluzu, wcześniej susza byla.

Julka ja chyba coś spierniczyłam tymi specyfikami bo jak się nie staraliśmy i nic nie brałam to śluz jak tralala, a teraz beznadzieja. Dobrze że u Ciebie jest.
Kasik masz urodziny 22 kwietnia czy w maju? mój ma 22go i chcę rano szybko zatestować (termin na 23) może się uda zrobić prezent <marzy>

Balladyna różne opinie są na temat tych specyfików, ogólnie to jakieś zmiany można zaobserwować w 2 cyklu podobno ;-) tylko, że ja jeszcze do tego wszystkiego pisze inofolic..

Witam Was!
Mimo że nic nie pisze to podczytuje Was.
Miałam odejśc z forum ale nie potrafię to sie nazywa UZALEŻNIENIE!!!:-)

W piatek robiłam tsh i wt4 i wszystko w normie wię csie ciesze.
U mnie 11 dc a termin kolejnej @ 30.04.

Urodziny jytro mam więc kończe juz 28 lat:szok:

a 28.04 3 rocznica slubu więc gdyby sie udało to byłby super prezent.

w tym cyklu nic nie mierze, licze i nie badam poza śluzem.
i seksik max co 2 dni
teraz sie oszczędzam coby na płodne miec siłę :)))

Nie robiłam jeszcze zadnych badAŃ, (POZA TSH bo mam hasimoto i wynik jest ok) bo do pol roku po tabletach cykl moze byc rozregulowany, do gina mam na za dwa tygodnie i sie zastanawima czy nie zaczac łykać tego castangusa...

reklama
khadi ja też mam niedoczynność i hashimoto, ale wyniki ok..;-) tylko, że ja miałam jeszcze trochę innych i niby wszystko ok a ciązy jak nie było tak nie ma.

Do góry