reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Ledwo za wami nadążam bo 20 minut temu weszłam do domu. Musiałam dłużej dziś w pracy zostać niestety bo rodzice mieli parę spraw do załatwienia. Teraz jeszcze czeka mnie odgruzowanie mieszkania, kąpiel małej i będę mogła iść spać :tak:

A jutro znów idę na 7:30 do 17 :/

Ewelina,

Widziałam, że o mnie pytałaś. Dziękuję, dobrze się czuje. A wizytę mam w poniedziałek. Ciesze się, że u ciebie tez ok.

Kotek,

Fajnie, że jesteś <3

Anulka ,

A już byłam pewna, że jednak wam się udało :(

Miłego wieczoru!

reklama
Hejcia laski chce się troszkę was poradzić bo miałam dziś rozmowę z szefowa i nie wiem co myśleć. Pracuje od 3lat na zleceniu i mam co jakis czas umowy nowe dawane no i teraz mamy ja przedłużyć tak żebym miała macierzyński i szefowa każe mi podać datę porodu he he dowcip miesiącaniby jak ja mam przewidzieć kiedy urodzeń? termin mam na 29wrzesnia ale przecież mogę urodzić rownie dobrze w październiku. Wygląda na to że ona mi chce dać umowę do końca września a potem mowi że gdyby coś to ja trochę przedłużymy, nie rozumiem sensu tego działania? I tak ostatni miesiąc będę na zwolnieniu a umowa wygaśnie w dniu porodu wiec co za problem zrobić ja np do 10pazdziernika? Bo tak wychodzi na to że jak nie urodzeń do końca września to będę musiała do niej lecieć i przedłużać i co znowu określić się kiedy urodze

Natalia musisz podać późniejszy termin bo wtedy umowa nic nie da jak wcześniej urodzisz. Umowa musi trwać do dnia porodu żeby mieć macierzynski

Ewel ale chodzi o to że ona mi ja chce w razie czego wydłużyć aneksować i ona będzie obowiązywać w dniu porodu ale mi chodzi o to czy np jak zrobimy umowę do 10.10.2015a ja urodzeń wcześniej to umowa i tak wygasa wcześniej bez obciążania pracodawcy tak? Bo w takim wypadku ja nie widzę sensu w aneksowaniu na ostatnia chwile tylko w czerwcu ja od razu dać do października

No ja bym tak chciala ale szefowa mnie zagadnela najpierw o termin , myślałam ze tylko tak pyta a ona mi zaczęła o tej umowie, wiec jej mowie ze nie jestem w stanie przewidzieć konkretnej daty a ona mi na to ze do czerwca już się może wyjaśni he he i mowi to matka dwójki dzieci, będę kombinować i podam jej pozniejszy termin bo duchem świętym nie jestem

reklama
Julka ja chyba coś spierniczyłam tymi specyfikami bo jak się nie staraliśmy i nic nie brałam to śluz jak tralala, a teraz beznadzieja. Dobrze że u Ciebie jest.
Kasik masz urodziny 22 kwietnia czy w maju? mój ma 22go i chcę rano szybko zatestować (termin na 23) może się uda zrobić prezent <marzy>

22 kwietnia :) no to życzę i kciuki trzymam, aby udał sie prezent :) &&&!

Do góry