reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Trochę było do nadrabiania ;p tak myślę co komu miałam odpisać i się chyba pogubiłam :)

na pewno pamiętam, żeby enej pogratulować kropka i niech szybko rośnie ;)

Julka gratulacje @ niech szybko mija i bierzcie się do roboty! :) a od grudnia to faktycznie nie aż tak dużo czasu ;)

Czy Wy wiecie, że jutro już wiosna? :D

PioMar ta dieta dość restrykcyjna, sporo zmian trzeba wnieść,. na pewno skutkujących i efektywnych, ale nie wiem czy na wszystkie tak szybko bym się umiała przestawić, ale na pewno na dobre by mi to wyszło.. ale jak odmówić sobie batona? :D

Restrykcyjna ale dla pozbycia sie grzybow to tylko 4 tyg!;) potem jesz jak chcesz normalnie;) dla zdrowia ograniczasz, wiadomo ale tylko przez 4 tyg nie jesz wcale;)
Pozniej z przyzwyczajenia nie bedziesz ich jadla:p

reklama
Kasik no mam synka i wtedy faktycznie nie czuje sie sama, a i kotek jest :-)
Lux wlasnie, co z Toba?

Dziewczyny...wiem, ze to kwestia przyzwyczajenia tez ale przerazenie mnie ogarnia na mysl ze mialabym byc sama w domu, bez meza:) on w naszym zwiazku mysli trzezwo, on sprawdza kuchenke, drzwi czy zamkniete, Alek czy oddycha...ja milion razy sie upewnić musze no i gdyby akurat cos sie przydarzyło to wszystko w moich rekach. Ja to jednak musze miec wsparcie:p choc sama potrafie wiele, zamek rozkrece i skrece, zlew przepcham ale jak noc to noc i nie wyobrażam sobie byc sama:):)

Szacun!! :):):)

Nie ma co podziwiac, a jak Piomar bedzie Twoj musial wyjechac to co zrobisz? Ja tez nie lubie jak go nie ma, ale to kwestia nastawienia.
Julka tule! Juz jutro sie przytulisz do swojego mezczyzny!

Wiem madzia ale dla mnie pierwsze dni okresu to burza hormonow, łez i załamywania się i akurat wtedy jest mi potrzebny..

reklama
Do góry