reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cześć pamiętacie mnie jeszcze, musze się wyzalic w poniedziałek cieszyłam się ze wszystko goi się po poronieniu i niedługo nowe starania ale niestety dziś dostałam wypowiedzenie umowy oczywiście za porozumieniem stron żeby niby było lepiej dla mnie. Jestem załamana. Ten rok to jakiś koszmar. Dwa tygodnie temu poronienie a teraz brak pracy. Juz nie wiem jak żyć....

Moni i to dopiero początek, pomysl ze później będzie lepiej, musisz być silna!
Ja też dziś samotna noc, mój w trasie jest..

Cześć pamiętacie mnie jeszcze, musze się wyzalic w poniedziałek cieszyłam się ze wszystko goi się po poronieniu i niedługo nowe starania ale niestety dziś dostałam wypowiedzenie umowy oczywiście za porozumieniem stron żeby niby było lepiej dla mnie. Jestem załamana. Ten rok to jakiś koszmar. Dwa tygodnie temu poronienie a teraz brak pracy. Juz nie wiem jak żyć....

a dlaczego kochana?to ma związek ze byłas w ciąży?czy jak?

Monii serdecznie współczuje :( dwie traumy.. ale dasz rade! Musisz sie podnieść i nie zalamywac bo do niczego dobrego to nie prowadzi..

reklama
a ja dziś padam,jestem taka zmęczona że szok-@ jest i swędzenie prawie w całości ustąpiło także jest dobrze,a co z Luxi? nieodzywa sie,niemiała dziś testować?
Julka to dobrze ze @ przyszła,kolejna szansa na staranka i oby były owocne i z II :-) mam nadzieje ze tym miesiącu będą same pozytywy i każdej sie uda:tak::rofl2:

Do góry