reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez kasik dzis spie sama, tzn z synkiem, ale bez mezula :-)
Cześć pamiętacie mnie jeszcze, musze się wyzalic w poniedziałek cieszyłam się ze wszystko goi się po poronieniu i niedługo nowe starania ale niestety dziś dostałam wypowiedzenie umowy oczywiście za porozumieniem stron żeby niby było lepiej dla mnie. Jestem załamana. Ten rok to jakiś koszmar. Dwa tygodnie temu poronienie a teraz brak pracy. Juz nie wiem jak żyć....
madziolina_p
Kurcze Moni... A czemu to wypowiedzenie? Kurde taki czasem jest los, ale pamietaj po burzy zawsze wychodzi slonce
Lilolo
Moniiii,
Przykro mi kochana trzymaj się ciepło. Jeszcze będzie dobrze :*
Przykro mi kochana trzymaj się ciepło. Jeszcze będzie dobrze :*
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Moni i to dopiero początek, pomysl ze później będzie lepiej, musisz być silna!
Ja też dziś samotna noc, mój w trasie jest..
Ja też dziś samotna noc, mój w trasie jest..
monii88
Cześć pamiętacie mnie jeszcze, musze się wyzalic w poniedziałek cieszyłam się ze wszystko goi się po poronieniu i niedługo nowe starania ale niestety dziś dostałam wypowiedzenie umowy oczywiście za porozumieniem stron żeby niby było lepiej dla mnie. Jestem załamana. Ten rok to jakiś koszmar. Dwa tygodnie temu poronienie a teraz brak pracy. Juz nie wiem jak żyć....
a dlaczego kochana?to ma związek ze byłas w ciąży?czy jak?
Ja tez kasik dzis spie sama, tzn z synkiem, ale bez mezula :-)
Ty chociaż masz synka.. a ja se wezme przytulanka najwyżej
reklama
monii88
a ja dziś padam,jestem taka zmęczona że szok-@ jest i swędzenie prawie w całości ustąpiło także jest dobrze,a co z Luxi? nieodzywa sie,niemiała dziś testować?
Julka to dobrze ze @ przyszła,kolejna szansa na staranka i oby były owocne i z II :-) mam nadzieje ze tym miesiącu będą same pozytywy i każdej sie uda
Julka to dobrze ze @ przyszła,kolejna szansa na staranka i oby były owocne i z II :-) mam nadzieje ze tym miesiącu będą same pozytywy i każdej sie uda