reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Natalia u mnie dziś mdłości były Ale krótsze i lagodniejsze może ta herbata z imbirem działa. A tak do ciągnie mnie w pachwinach reszta ok;).

Enej badania zalecane są między 6 a 8 tyg pierwsze wg ginekologow a każdy lekarz jest inny poprzednim razem ja już je robiłam w 5 tyg ciąży teraz mam robić po usg dopiero jedynie robiłam tsh i progesteron. A krew i mocz miałam robiony przed ciąża tak z miesiac

reklama
Trochę było do nadrabiania ;p tak myślę co komu miałam odpisać i się chyba pogubiłam :)

na pewno pamiętam, żeby enej pogratulować kropka i niech szybko rośnie ;)

Julka gratulacje @ niech szybko mija i bierzcie się do roboty! :) a od grudnia to faktycznie nie aż tak dużo czasu ;)

Czy Wy wiecie, że jutro już wiosna? :D

PioMar ta dieta dość restrykcyjna, sporo zmian trzeba wnieść,. na pewno skutkujących i efektywnych, ale nie wiem czy na wszystkie tak szybko bym się umiała przestawić, ale na pewno na dobre by mi to wyszło.. ale jak odmówić sobie batona? :D

Enej,

Tak kochana ja dostałam odrazu skierowanie.na badania. Ale na twoim miejscu bym się nie martwilam bo większość lekarzy to jednak dopiero wszelkie skierowania wypisuje po zobaczeniu serduszka :) wiec spokojnie. Gratuluję kropka :)

Masakra ja mam 5 do wyrwania i tak sie boje że na samą myśl już mdleje:(

Yyyyy 5 do wyrwania czy do wyleczenia??? Ja też się panicznie bałam dentysty, ale teraz nie ważne czy jest mała dziurka czy duża biorę znieczulenie. No i praktycznie tylko to troszkę boli, ale da się wytrzymać. A jak znieczulenie puszcza i boli ząb to biorę tabletkę przeciwbólową. Tak mi kazała dentystka, bo nie ma sensu się męczyć.

Enej bardzo mocno gratuluję i trzymam kciuki za Twojego Kropka. Niech rośnie i zdrowo się rozwija Twoje szczęście:-)
Co do badań to raczej byłabym spokojna. Ja pierwsze badania miałam robione w 6 tygodniu. Choć w 4 tyg jak jeszcze nie było widać serduszka na usg lekarka kazała zrobić progesteron i estradiol. Beta wtedy była wysoka no i te badania potwierdziły ciążę. A w 6 tyg już biło serducho

Ostatnia edycja:
Yyyyy 5 do wyrwania czy do wyleczenia??? Ja też się panicznie bałam dentysty, ale teraz nie ważne czy jest mała dziurka czy duża biorę znieczulenie. No i praktycznie tylko to troszkę boli, ale da się wytrzymać. A jak znieczulenie puszcza i boli ząb to biorę tabletkę przeciwbólową. Tak mi kazała dentystka, bo nie ma sensu się męczyć.

Enej bardzo mocno gratuluję i trzymam kciuki za Twojego Kropka. Niech rośnie i zdrowo się rozwija Twoje szczęście:-)
Co do badań to raczej byłabym spokojna. Ja pierwsze badania miałam robione w 6 tygodniu. Choć w 4 tyg jak jeszcze nie było widać serduszka na usg lekarka kazała zrobić progesteron i estradiol. Beta wtedy była wysoka no i te badania potwierdziły ciążę. A w 6 tyg już biło serducho

A ja nigdy nie biore znieczulenia. Tylko przy rwaniu mialam znieczulenie a tak to jade na żywca :D

reklama
Do góry