reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux w moim przypadku test dlugo nie wychodził zrobiłam kilka jeden w dniu spodziewanej @ drugi po 2 dniach każdy negatywny,trzeci zrobilam na drugi dzień i wyszła 2 kreska ale byla bardzo słaba wpatrywałam się dlugo w ten test czy oby nie mam przewidzeń,poszłam do gina na usg nie było nic widać tylko powiekszona macica,kolejna wizyta po tygodniu ,w między czasie kolejne testy i kreseczka coraz bardziej widoczna.Nadal trzymam kciuki za Ciebie póki @ nie ma jest nadzieja:-)

hejka dziewczyny szybkie pozdrowionka, weszłam chociaż na chwilę zobaczyć czy Lux już testowała i tu dalej to samo haha :D dalej kciukasy trzeba trzymać :)
madziolina_pa ja was podpatrywałam też i żalowałam że na tym wątku nie piszesz boś fajna dziołacha ;)
ja już powoli czekam (i nie czekam) na @, ale u mnie to sama nie wiem jaki cykl się trafił, ostatnio mam 29 dni więc w niedzielę powinno mnie dorwać małpisko. Jak zwykle przed jem więcej od męża ;)))
pozdrówki!

hejka dziewczyny szybkie pozdrowionka, weszłam chociaż na chwilę zobaczyć czy Lux już testowała i tu dalej to samo haha :D dalej kciukasy trzeba trzymać :)
madziolina_pa ja was podpatrywałam też i żalowałam że na tym wątku nie piszesz boś fajna dziołacha ;)
ja już powoli czekam (i nie czekam) na @, ale u mnie to sama nie wiem jaki cykl się trafił, ostatnio mam 29 dni więc w niedzielę powinno mnie dorwać małpisko. Jak zwykle przed jem więcej od męża ;)))
pozdrówki!

Dzieki! Tam jest malo dziewczyn, ale tez jest milo :-) z Wami tez jestem, ja to jak juz zdecyduje sie byc na forum to juy jestem w 100%
I sie stres ue razem z Wami!
A moze @ nie przyjdzie ;-)

KasiaMarysia23,jołasia,Julka89.89 trzymam mocno kciuki za owocne staranka
1985natalia2 cieszę się że z Tobą i maluszkie wszystko dobrze
Lux szwagierka,teściowa szkoda gadać nie rozumię jak można takim być cieszyć się z tego że wyszła jedna kreska,trzymaj się i nie przejmuj się tymi osobami
Martnekk gratuluje zdanego egzaminu

Hej hej!
Lux ściskam cię mocno i kciuki nadal trzymam &&&&&&&

Kotek tulam! Kolejny cykl- kolejna szansa!!!

Witam nowe staraczki:-)

reklama
Kochane jak wam wieczór mija? Ja czekam na mojego ale jakiś humor mam niebardzo

My mamy taki niezdrowy zwyczaj rozpoczynania weekendu, że jak dzieciaki już śpią to otwieramy pakę czipsów i sączymy na spółkę piwko - mąż już mi czipsikami przed nosem machał, ale dziś chyba będzie ciężko, kolega synia przyszedłna noc i choć już są w łóżkach to o spaniu raczej nie ma mowy

Julka a co z tym humorem? Najważniejsze, że już weekend!!

Do góry