reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Wygonilam dzieci na podworko bo caly dzien by siedzieli w domu,kurcze pamietam kiedys to ja bym cale dnie spedzala na dworzu a jeszcze jak dostalo sie kare to juz byla rozpacz a teraz dzieciaki ciesza sie z siedzenia w domu :sorry:

reklama
A moja teściowa też się cieszy, że test negatywny. No cóż, wziąć nóż i pociąc obie. To mi pozostaje.

ja juz od bardzo dawna mam gdzies to co rodzina mi mowi ,mam swoje zdanie i nie daje nikomu ingerowac w moje zycie ,nikomu nie opowiadam co sie dzieje w moim malzenstwie o tym wie tylko maz i ja i sadze ze tak jest najlepiej :tak:

Edzia, a bo teraz są konsole, komputery i tablety. Inny świat :p

tu masz racje ta cala technologia dziala zle na dzieci dlatego staram sie aby dzieciaki malo z tego krzystaly

reklama
Do góry