reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Madziolina, Tobie szybko instynkt odezwał się po raz drugi ;-) mój spał snem głębokim przez 6 lat i przez cały czas zarzekałam się, że Młody będzie jedynakiem :-p teraz też mam obawy i wątpliwości, ale coraz młodsza nie jestem, więc jeśli nie teraz to już w ogóle.

Lux cholera straszenie mi przykro :( tulam mocno.

A ta szwagierka to glupia Pi*da jak mozna cieszyc sie z tego ze komus sie cos nie udalo

Lux, przykro mi że tak się stało :-( jednak musisz myśleć pozytywnie, na pewno się uda, może akurat teraz :tak:
ja najbardziej boję się tego, że finansowo nie sprostamy. Teraz źle nie jest, choć bez jakiejś zbytniej rewelacji. Ale oboje pracujemy, stać nas na fajne wakacje co rok, utrzymanie mieszkania, dwóch samochodów i oczywiście synusia. A wiadomo, że przy dwójce dzieci koszty x 2. No i ja mam w lipcu dostać podwyżkę, a wtedy chciałabym już być w ciąży - dodam, że nie jestem pewna czy w ciąży będę mogła pracować. Prawda jest taka, że ortopedzi ogólnie odradzają mi drugą ciążę, gdyż może to się różnie dla mnie skończyć. Więc na podwyżka na nic mi się nie przyda :-p

Edyta no bo tak jej powiem, gdy będzie widać. Gdy wyjdzie mi pozytywny to jej nie powiem. O negatywnym mogę mówić, widziałam przynajmniej jej reakcje. Aschlee-no ja już nawet nie mam sił się nią przejmować :-/ jadę z nią do lekarza zobaczyć co z ta piersią. Na 18-ta ma wizytę

Lux ale jesli za miesiac wyjdzie ci pozytyw to jej powiesz ze byl negatyw ?

Olcia a dlaczego lekarze odradzaja ci kolejna ciaze ?

Lux tez sie dziwie ze jej mowisz...nie lubisz jej a zwierzasz jej sie z tych spraw:/
ChcesZ ja powkurzac a pozniej jestes zlamana jej postawa

reklama
Do góry