reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Anulka może jednak się zaskoczysz...Ale tak progesteron zrób bo podobno jak są plemienia przed albo nieregularne to może być gdzieś wina progesteronu. Choć ja trzymam kciuki cały czas. U mnie to pewnie środę wyjdzie czy się udało czy nie bo ja mam cykle jak w zegarku ;)

reklama
Ja mam dość, wyobrazcie sobie że dziś u mnie 6 dzień cyklu i mokro w gaciach już od wczoraj, kur.... już na maxa coś mi się rozregulowalo: ( niech ten cykl szybko mija i dwa następne

No właśnie ja też miałam idealnie co 28 dni , a teraz taka niespodzianka? Nie wiem, jeszcze nigdy tak mnie brzuch nie bolał tak jak dzisiaj skurczowo. Juz nic nie rozumiem ;/

Ja mam dość, wyobrazcie sobie że dziś u mnie 6 dzień cyklu i mokro w gaciach już od wczoraj, kur.... już na maxa coś mi się rozregulowalo: ( niech ten cykl szybko mija i dwa następne
Yesenia właśnie ja w tym cyklu hm chyba w 6-7 dniu zaobserwowalam dużo śluzu co raczej nigdy się nie zdarza. Ciekawe czemu tak się wszystko przesuwa. Może stres?

Nie mogę też dojść do siebie po tym co wczoraj usłyszałam od "koleżanki" , dopiero się przekonalam że nie można wszystkiego mówić coś zawsze trzeba zachować dla siebie

Anulka myślę że stres robi swoje, tylko wiesz ja w tym cyklu się nie staram bo czekam na zabieg, więc nie wiem o co chodzić

Nie mogę też dojść do siebie po tym co wczoraj usłyszałam od "koleżanki" , dopiero się przekonalam że nie można wszystkiego mówić coś zawsze trzeba zachować dla siebie
Ja to właśnie nie rozumiem takiego postepowania. Chyba porostu "kolezanka" nie była twoja koleżanka. Dla mnie to nie do pomyślenia. Ale często tak jest ze ten ktoś bliski wbija ci nóż w plecy a obcy ci pomoże niestety

Ale zabiegiem się stresujesz, cała otoczka , wszystko złożyć do tego i mamy

Anulka dokładnie, wiesz ja też bym miała dużo do powiedzenia na jej temat, ale zawsze staram się nikogo nie obrazić, nie umiem tak walić z mostu i to pewnie źle. Przejdzie mi ale dziś pewnie jeszcze będę o tym myślała bo taka już jestem.
Dziewczynki życzę miłego dnia i zmykam do pracy

Hej, hej :)

U mnie temperaturka lekko do góry wiec być może to teraz właśnie jest owu :) jajniki ostro bolą :D

Anulka,

Nie ma @ jest nadzieja. Może się udało? Trzymam kciuki &&&

Yesenia,

Widocznie laska nie była twoja prawdziwa koleżanka. Tulam cie mocno :*

Miłego dnia :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1423294208913.png
    uploadfromtaptalk1423294208913.png
    1,9 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Kamilove dzięki ale jakoś opuściła mnie nadzieja. Niech już przychodzi ta wstrętna @ i chyba w 3dc na prolaktyne co?

To dobre wieści , jak jest ovu to dzialajcie :)

Yesenia ja też to znam bo ja raczej nigdy nikomu nic nie miłego nie powiem żeby go nie urazić i "żeby smutno temu komuś nie bylo" i to nic ze po mnie można jechać od góry do dołu taka jestem. Chyba za bardzo wyczuwam się w innych a inni mają mnie gdzieś ;/ dla ciebie również miłego dnia i staraj się o tej "kolezance" nie myśleć , nie warto

Do góry