reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Liczę na to, że do października wyrobimy się z remontem i zobowiązaniami finansowymi. Jeśli nie, to zaczniemy później. Październik to taka wersja optymistyczna :) No i jakby udało się to dzidzia urodziłaby się latem i to mi bardzo odpowiadałoby.

Jeśli chodzi o remont to zostało nam pomalowanie wszystkich drzwi i okien, pomalowanie korytarza, listwy przypodłogowe, dokończenie szafy w sypialni (nadal nie ma dolnych półek i drzwi), dorobienie parapetów i zabudowy na rurki, przeniesienie zlewu w łazience, dokupienie reszty kontaktów i gniazdek. Nie licząc kuchni ale to już inna para kaloszy na następny rok.

A oprócz tego musimy kupić masę wyposażenia. Urządzić musimy w sumie całe mieszkanie bo teraz mamy stare rzeczy po cioci Kloci, podniszczone i zwyczajnie brzydkie. No i wielu rzeczy nadal brakuje.

Ostatnia edycja:
Paraplu wiem my też tak ciągle musieliśmy czekać... Bo ciągle coś. Ale z tym zachodzeniem to tak jest ze czasami może zejść... Takie czasy a jak człowiek planuje to stres i myślenie o tym robi swoje;)

ewel wiem, że może zejść i nie od razu się uda. Wolę jednak poczekać i zrobić to co najważniejsze a potem na spokojnie zacząć starania. Akurat jeśli chodzi o dziecko to wolę aby było później niż za wcześnie bo z obecnymi zobowiązaniami finansowymi zwyczajnie z 1 pensją nie damy rady.

Cześć dziewczyny
:) wstałam dzisiaj z jakims dobrym nastawieniem i pozytywna energia, wczorajszy dzien mnie lekko dobil. Moze to wszystko troche wyolbrzymiam. Ale z dobrych wieści pogadalam wczoraj z moim M. Wyjasnilismy wszystko, oczyścilismy atmosfere. Nie byl podobno swiadomy ze z mojej strony tak to wyglada <swoja droga czy faceci sa slepi?> i postaramy sie zmienic niektore rzeczy żebym nie czula sie tak jak sie czuje .
To chyba dobrze nie? :)

Jak tam dzisiaj wasze samopoczucie?

Moja temp, po wczorajszym spadku dzisiaj podskoczyla do góry ;)
Pije kawusie i spadam na praktyki :)

Ewel fajny avatar :)
Paraplu mam nadzieje ze wszystko pouklada sie po waszej mysli i raz dwa zaczniecie starania :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny a ja dzisiaj 21 dc temp stała 36,5 dzisiaj rano juz nie ma tak obfitego sluzu jak wczoraj... No i przytulanek tez nie było mam nadzieje ze rezerwa z niedzieli gdzies tam sie ukryła na dole...moj jest chory;( takze niewiem czy dzisiaj tez moge na cos liczyc wole zeby sie wykurował niechche tak na sile ...ale z drugiej str dzisiaj mnie b mocno od rana jajniki kłują i wcz w nocy jak sie położyłam tez...:) tak tylko wam małe sprawozdanko zdaje[emoji1] miłego dzionka staraczki dawno 2 kresek nie było słychu ani widuu moze ktos nas dzisiaj zaskoczy testuje ktos na dniach???

Witajcie kochane :-) po całym dniu nauki spałam jak zabita. Dziś rano obudziły mnie skurcze takie jak przed okresem. Na wszelki wypadek wziełam tampony i podpaske, ale okres wypada dopiero za 6 dni a jeszcze nigdy nie miałam wcześniej, wręcz przeciwnie zawsze mi się spóźniał. Moja cera woła o pomste, a zawsze miałam gładką, ratuje się podkładem jak mogę, do tego tak mnie piersi bolą, że nie mogę chodzić w staniku, a własciwie tylko sutki. Coś dziwnego się dzieje z moim organizmem.

Ewel ja kiedyś plynelam a teraz susza totalna. Ja już nie wiem co ze mną jest nie tak. Jak to badanie wyjdzie ok to już nie wiem gdzie szukać problemu

Kiedyś na lepszy śluz brałam olej z wiesiołka z firmy Opearol czy jakoś tak. Trochę pomógł ale trzeba dłużej go brać.

Dzień dobry dziewczyny :-) miłego i udanego dnia życzę Wam

reklama
Czesc Dziewczeta, nie bylo mnie troche i niestety nie moge nadrobic zaleglosci. Czy moglabym poprosic ktora z Was o podsumowanie?

PS> Majdaczku kolejny termin @ 04.03.

Do góry