reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove nie w srode rano byłam na wizycie i lekarz mowi ze lada chwila i pęknie napewno dzisiaj prosze dzisiaj sie przytulać.... I w srode miałam pierwszy spadek temp z36,5 na 36,3 ale wczoraj miałam jesvze większy spadek 35,3 i dzisiaj znowu 36,5 według lekarza owulacja miała byc w srode ale mi cos tu nie gra bo wczoraj ta dziwnie niska temp a dzisiaj teraz dokładnie mam mega płodny sluz jak z książki

reklama
Z mezem ... Mielusmy w pon,sr,cz,sob i mysle ze tak czy siak dzisiaj tez lepiej sie przytulać ale zgłupiałam juz naprawde bo nie wiem komu wierzyć lekarzowi co patrzył na monitor czy swojemu cialu[emoji3]

Skoro monitoring nie byl powtorzony 24/48h to jednak na sto procent nie mozna byc pewnym, ze do owu doszlo w tym czasie :)

Byc moze wlasnie wczoraj lub dzs byla owu :) czasem tak sie zdaza. Ja nawet po clo mialam owu miedzy 16/17dc i to tylko dlatego, ze lekarz podawal zastrzyk na pekniecie :)

A ktory masz dzis dc?

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Karla jak to wszystko wygląda, czy boli, ile byłaś w szpitalu
Już komuś opisywałam jak to wszystko wygladało ale znaleśc to to chyba się nie da więc napisze z chęcią jeszcze raz:)
Na 8 miałam się zgłosić do szpitala, zostałam przyjeta było nas chyba w tym dniu na ten odział z 8 osób przyjetych, potem wywiad z pielegniarką na korytarzu badanie krwi, potem badanie ginekologiczne kontrolne, ale na nim nawet nie zamieniłam słowa z lekarzem bo on się interesował mną tylko od pasa w dół, było chyba 4 studentów on im wszystko opowiadał, opisywał itp. potem dali mi łózko i leżałam do 13, przyszli po mnie na badanie moja gin bo pracuje w tym szpitalu i 2 inne poszlismy na doł do pomieszczenia rendgenowskiego kazała mi zdjac majtki połozyc sie na stole do rendgena i miec tyłek na samym końcu piętami dotykajac pośladków ale niestety nogi mam dośc spore toż mam lekką:) nadwage i nie mogłam tak usiasc wiec powiedziała że mam jej połozyc nogi na ramionach, najpierw mi coś wprowadziła i to było lekko nieprzyjemne ale potem było kiepsko, dość mocno mnie to bolało, ale dzieki bogu zrobili pare zdjec i wyjeła to ze mnie, ja ze stresu jeszcze zwymiotowałam, dali mi taka wieksza podpaske i zaprowadzili na góre do pokoju. dostała obiadek( wczesniej do zabiegu musiałam byc na czczo) i poszłam spac obudził mnie telefon meza ze przyjechał, i w sumie poszłam do domu. moja gin od poczatku mówiła ze wyjde w ten sam dzien, w domu i nasteponego dnia troche jeszcze podbrzusze pobolewało ale ogólnie ciesze sie ze mam to za soba i ze okazało sie ze wszystko mam drozne.

teraz mamy 3 miesiace na zajscie w ciaze, bo moja gin powiedziała ze tyle sie czeka po hsg a potem juz grubsza artyleria i jakies leki pozostaja. ale tym bede sie martwic za półtora miesiaca.

Karla dziekuje, obawiam się tego wszystkiego, szczególnie bólu i tego całego zamieszania, mój gin mówił że mam być 3 dni, nie wiem po co

reklama
Do góry