reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Karla,
Ale moze warto tez dzielic sie swoimi przezyciami zwiazanymi ze straniami, czasem oczekiwania na ciaze itd ?
Skoro tak marzy Ci sie blog to zrealizuj pragnienie
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Ale moze warto tez dzielic sie swoimi przezyciami zwiazanymi ze straniami, czasem oczekiwania na ciaze itd ?
majdaczek14
khadi podaj nowy termin @.
marta1988 witaj i powodzenie. Podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl starań.
yesenia przykro mi. Dziewczyny maja racje olej go. Ja tak robię czasem z moim i szybko przynosi to efekty
marta1988 witaj i powodzenie. Podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl starań.
yesenia przykro mi. Dziewczyny maja racje olej go. Ja tak robię czasem z moim i szybko przynosi to efekty
Lilolo
Ide wstawic pranko i za godzinke bedziemy mieli obiadek.
A wieczorkiem moze pojade z Ł do teściów [emoji57] [emoji57]
A wieczorkiem moze pojade z Ł do teściów [emoji57] [emoji57]
Karla,
Myślisz, że ktoś chciałaby to czytać?? i przede wszystkim jak by go nazwać bo z góry zakładałam ze założe blog dopiero jak zajdę w ciążę. może mi coś pomożecie??
kochana a może włączcie sobie jakiś film przytulcie sie i dajcie chwilowy luz... bo kurde po co się kłócić niepotrzebnie się stresujecie oboje. może on krepuje się o czymś ci powiedzieć? z facetami to róznie. czasem nie potrafią się przyznać. może stresuje go tez cała sytuacja, mój mąż jest np. taki że wprost ta gnida nic mi nigdy nie powie musze wyciagac siłą, robi sie czasem chamski czasem złośliwy. dreczy go to. może twój się obwinia albo coś??Majdaczek muszę go olac, bo się wykoncze. Teraz jesteśmy sami w domu i każde siedzi w swoim pokoju, masakra przecież można by pogadać bo jest o czym
Karla ja bym z checia przeczytala taki Blog gdzie ktos opisuje swoja Walke o ukochana Fasolke a nazwa hmmmm moze moja walka o szczescie np
Ja nigdy Bloga nie pisalam i w sumie nie widzialam nigdy takiego gdzie ktos by opisywal walke z przeciwnosciami losu jak chodzi o staranie sie o dziecko
Ja nigdy Bloga nie pisalam i w sumie nie widzialam nigdy takiego gdzie ktos by opisywal walke z przeciwnosciami losu jak chodzi o staranie sie o dziecko
Ostatnia edycja:
reklama
Ruda Hetera
Yesenia Karla ma rację. Ja bym z takiej sytuacji tez wolała na spokojnie pogadać. Być może on się sam obwinia i tez mu jest ciężko że wam się nie udaje.