reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Karla,

Ale moze warto tez dzielic sie swoimi przezyciami zwiazanymi ze straniami, czasem oczekiwania na ciaze itd ?

Skoro tak marzy Ci sie blog to zrealizuj pragnienie :tak:

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

khadi podaj nowy termin @.

marta1988 witaj i powodzenie. Podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl starań.

yesenia przykro mi. Dziewczyny maja racje olej go. Ja tak robię czasem z moim i szybko przynosi to efekty :-D

Ide wstawic pranko i za godzinke bedziemy mieli obiadek.

A wieczorkiem moze pojade z Ł do teściów [emoji57] [emoji57]

Majdaczek muszę go olac, bo się wykoncze. Teraz jesteśmy sami w domu i każde siedzi w swoim pokoju, masakra przecież można by pogadać bo jest o czym

Jak się wkur.. to przyniosę do drugiego pokoju ze spaniem, nawet nie chce mi się na niego patrzeć, a najgorzej wkurwia mnie to że tak mało ze sobą rozmawiamy, on normalnie ma mnie w dupie! !

Karla,

Ale moze warto tez dzielic sie swoimi przezyciami zwiazanymi ze straniami, czasem oczekiwania na ciaze itd ?

Skoro tak marzy Ci sie blog to zrealizuj pragnienie :tak:

Myślisz, że ktoś chciałaby to czytać?? i przede wszystkim jak by go nazwać bo z góry zakładałam ze założe blog dopiero jak zajdę w ciążę. może mi coś pomożecie??

Majdaczek muszę go olac, bo się wykoncze. Teraz jesteśmy sami w domu i każde siedzi w swoim pokoju, masakra przecież można by pogadać bo jest o czym
kochana a może włączcie sobie jakiś film przytulcie sie i dajcie chwilowy luz... bo kurde po co się kłócić:( niepotrzebnie się stresujecie oboje. może on krepuje się o czymś ci powiedzieć? z facetami to róznie. czasem nie potrafią się przyznać. może stresuje go tez cała sytuacja, mój mąż jest np. taki że wprost ta gnida nic mi nigdy nie powie musze wyciagac siłą, robi sie czasem chamski czasem złośliwy. dreczy go to. może twój się obwinia albo coś??

Karla na chwilę obecną ja niestety pierwsza się nie odezwę, za bardzo mnie to boli, mi chodzi tylko o normalną rozmowę, takie zwyczajne zainteresowanie się mną

Karla ja bym z checia przeczytala taki Blog gdzie ktos opisuje swoja Walke o ukochana Fasolke :tak: a nazwa hmmmm moze moja walka o szczescie np
Ja nigdy Bloga nie pisalam i w sumie nie widzialam nigdy takiego gdzie ktos by opisywal walke z przeciwnosciami losu jak chodzi o staranie sie o dziecko :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Yesenia Karla ma rację. Ja bym z takiej sytuacji tez wolała na spokojnie pogadać. Być może on się sam obwinia i tez mu jest ciężko że wam się nie udaje.

Do góry