Lilolo
Fanka BB :)
Ja nigdy nie chciałam być z mlodszym facetem zawsze ze starszym. No i mam com chciała
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat wtedy to ja za bardzo instynktu nie miałam ale Ł bardzo chciał bobasa. No i wkręcił mnie w to tak bardzo, że potem co @ szalałam z rozpaczy. Latałam po lekarzach i co wizyta to nowe choroby odkrywałam [emoji58]Kami ja w wieku 20 lat miałam parcie na dziecko, potem mi się odmieniło i instynkt macierzyński wrócił gdy miałam 27 lat i trwa nadal
Oj tak bardzo warto! I ciesze się, że nie czekałam dłużej bo czort wie co by tam się jeszcze u mnie przez lata spierdzieliło.Kami-a gdy urodziłas Jagode to pewnie stwierdziłas, że warto było