reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kami ja w wieku 20 lat miałam parcie na dziecko, potem mi się odmieniło i instynkt macierzyński wrócił gdy miałam 27 lat i trwa nadal :)
Akurat wtedy to ja za bardzo instynktu nie miałam ;) ale Ł bardzo chciał bobasa. No i wkręcił mnie w to tak bardzo, że potem co @ szalałam z rozpaczy. Latałam po lekarzach i co wizyta to nowe choroby odkrywałam [emoji58]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Kami-a gdy urodziłas Jagode to pewnie stwierdziłas, że warto było :)
Oj tak :):) bardzo warto! I ciesze się, że nie czekałam dłużej bo czort wie co by tam się jeszcze u mnie przez lata spierdzieliło.

Ale mam zamiar też skosztować późnego macierzyństwa i jak finanse pozwolą to dobrze po 30 zrobić sobie jeszcze 3 bobo :)

No ale to bardzo odległe plany. Narazie drugie muszę wyprodukować ;):)

Kami późne macierzyństwo po 30-tce. Dobrze powiedziane. U mnie późne będzie koło 40-tki. Bo wtedy chcę trzecie dziecko. Pierwsze chce urodzić do 32 urodzin, drugie do 37 a potem koło 40-tki trzecie. Niech Bóg da :)

reklama
Lux,

Ja nie miałam zamiaru nikogo urazić :)

Po prostu z mojego punktu widzenia posiadania pierwszego dziecka w wieku 23lat to macierzyństwo ok 35/36 roku życia, a tak bym chciała 3 bobo to późne macierzyństwo :)

Oby nam się spełniło :tak:

Do góry