reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux,

Moja ogólnie to tez niewiele rzeczy lubi. I je mało. Ale zupy uwielbia. Ona waży 12,1kg a urodziła się 3850g czyli niewiele przez 20msc utyla :no:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Dzięki Dziewczyny ;)
U mnie, jak widać, do trzech razy sztuka ;) Oby wszytko było OK...

Natalia, zgadza się "Check and go" ;)

Niedługo lecę na zajęcia dla maluszków z Hanią więc muszę się zacząć zbierać, choć emocje ogromne :D Mojemu M. powiem dopiero w piątek, a w zasadzie Hania mu powie, kupiłam Jej w Gapie t-shirt BIG SISTER :D

Kamilove, nie martw się, bo tu na wsi mam koleżankę, ona też ma Jagode. Ta mała w lutym skończy 2 lata i mogłaby jeść...tutu czyli sok. Mało co je a żyje :D normalnie wierzyc się nie chce, że to dziecko rośnie i jest zdrowe.

Lux,

Ja staram się nie przejmować zbytnio bo są dni, że myszka by wciągnęła cała lodówkę. No i cala Rodzina mojego Ł to z tych wysokich i szczuplutkich :) kochana jesteś, że mnie tak pocieszasz :*

Ogólnie to mam nerwa :/ nastawiam się na okres a ty ani widu ani slychu. Jeżeli ja jednak owu miałam według 31dniowych cykli a nie wtedy gdy mnie bolało to mogę uznać ze stosunek w dni płodne był raz :/ na pewno w ciąży nie jestem a żyje w takim zawieszeniu :(

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove-mojego Tomka siostrzenica, gdy była mała to jadła wszystko, nawet bigos i pomidory. A teraz? Nie je połowy rzeczy, bo Edyta nie je. A ona kopiuje matkę. A czujesz się jak na @?

reklama
Kamilove wspolczuje zawieszenia:/ to kiedy powtarzasz test?
Ja bym na twoim miejscu jutro lub pojutrze powtorzyla test;-) niewytrzymalabym heh
Twoja coreczka drobna ale jak sama piszesz ze wszyscy wysocy i szczupli...moja wazyla w tym okresie 16kg,a teraz ladnie sie wyciagla;-)

Do góry