reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Majdaczek co sie dzieje?

Kamilove u mnie z zapalem tez ciezko:/ mam slomiany:/
Ja zawsze szczupla bylam no oproc ciazy hehe, teraz waze jak przed xiaza ale juz tluszczyk sie odklada i bardzo mi to przeszkadza:/

A tak pomału mam już dość, ze nic ostatnio nie układa się po mojej myśli :no: Wczoraj ostro ochrzaniłam mojego, bo narzekał, ze musi iść na nockę, a ja bym tyle oddala, żeby mieć prace :-( Coraz więcej wydatków mamy, a tu pracy brak. A gdzie do maja :zawstydzona/y:. Bardzo bym chciała, żeby Komunia syna wyszła dobrze, bo to nasza pierwsza taka uroczystość, a wiecie jak jest jak nie ma zbytniej kasy.
A jeszcze mnie wkurza, ze przez to, ze nie mam dalej tej roboty, to nasze plany starania się o dzidzie, odejdą na nieznany nam termin i to mnie dobija.
Wiem, ze nudzę o braku pracy, ale naprawdę jest mi z tym strasznie ciężko...:no:

Powtarzam posta, dziewczyny bez terminu, jeżeli się nie odezwa wpisuje do poczekalni.

No to uzupełniam listę, wiec Was trochę pomęczę
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

aniak77 co słychać, bo już po terminie jesteś? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @.

bluecaat
Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

luska22 Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).

ONA1227 podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

karla21
podaj nowy termin @. Co u Ciebie? Jak się czujesz?

smykałka podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

zuzka31 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

merci1 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

skaba podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
Mam nadzieje, ze się odezwiecie. Z góry dziękuje
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Majdaczku, nie nudzisz! wszytkie tu trzymamy za Ciebie kciuki! Musi się w końcu znaleźć praca. Tulę mocno!!!

Moja Fasolinka, jak wynika z netu ( ;) ) powinna się pojawić 3. października.

reklama
Majdaczku, ja Cię rozumiem. Byłam lata temu przez chwile bez pracy i pamiętam tę bezradność i frustrację :( wqurwia mnie to co się dzieje w naszym kraju. Niby zachęcają do wielodzietnisci ale w dupie mają potem matki. Wydają miliardy złotych na nierentowne kopalnie...dotują budowle sakralne... jakby nie mogli tych pieniędzy np. w rynek pracy włożyć i rozwizać problemy tysiąca ludzi. Ech... ale przynajmniej nam nie grozi atak terrorystyczny bo kto by chciał atakować taki kraj? ;)

Do góry