reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Ja niestety nigdy szczupla nie bylam :/Kamilove to witaj w klubie, bo ja przez ostatnie dwa lata przytylam i już niestety nie jestem szczupła jak kiedyś Majdaczek co się stało?
Ale jeszcze wszystko przede mną szkoda tylko, że zapału mi brak :/
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
No właśnie Majdaczku pisz nam tu szybciutko co się stało :*
majdaczek14
A tak pomału mam już dość, ze nic ostatnio nie układa się po mojej myśli Wczoraj ostro ochrzaniłam mojego, bo narzekał, ze musi iść na nockę, a ja bym tyle oddala, żeby mieć prace :-( Coraz więcej wydatków mamy, a tu pracy brak. A gdzie do maja . Bardzo bym chciała, żeby Komunia syna wyszła dobrze, bo to nasza pierwsza taka uroczystość, a wiecie jak jest jak nie ma zbytniej kasy.
A jeszcze mnie wkurza, ze przez to, ze nie mam dalej tej roboty, to nasze plany starania się o dzidzie, odejdą na nieznany nam termin i to mnie dobija.
Wiem, ze nudzę o braku pracy, ale naprawdę jest mi z tym strasznie ciężko...
A jeszcze mnie wkurza, ze przez to, ze nie mam dalej tej roboty, to nasze plany starania się o dzidzie, odejdą na nieznany nam termin i to mnie dobija.
Wiem, ze nudzę o braku pracy, ale naprawdę jest mi z tym strasznie ciężko...
majdaczek14
Powtarzam posta, dziewczyny bez terminu, jeżeli się nie odezwa wpisuje do poczekalni.
No to uzupełniam listę, wiec Was trochę pomęczę
aniak77 co słychać, bo już po terminie jesteś? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @.
bluecaat Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
luska22 Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).
ONA1227 podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
karla21 podaj nowy termin @. Co u Ciebie? Jak się czujesz?
smykałka podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
zuzka31 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
merci1 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
skaba podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
Mam nadzieje, ze się odezwiecie. Z góry dziękuje
No to uzupełniam listę, wiec Was trochę pomęczę
aniak77 co słychać, bo już po terminie jesteś? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @.
bluecaat Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
luska22 Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).
ONA1227 podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
karla21 podaj nowy termin @. Co u Ciebie? Jak się czujesz?
smykałka podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
zuzka31 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
merci1 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
skaba podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
Mam nadzieje, ze się odezwiecie. Z góry dziękuje
majdaczek14
AnnieTess dziękuje Ci bardzo. Ja sama siebie mam już powoli dość... :-(
Ciesze się z Twoich II kreseczek.
Ciesze się z Twoich II kreseczek.
reklama
Majdaczku, ja Cię rozumiem. Byłam lata temu przez chwile bez pracy i pamiętam tę bezradność i frustrację wqurwia mnie to co się dzieje w naszym kraju. Niby zachęcają do wielodzietnisci ale w dupie mają potem matki. Wydają miliardy złotych na nierentowne kopalnie...dotują budowle sakralne... jakby nie mogli tych pieniędzy np. w rynek pracy włożyć i rozwizać problemy tysiąca ludzi. Ech... ale przynajmniej nam nie grozi atak terrorystyczny bo kto by chciał atakować taki kraj?