reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Chyba leb na blad zafarbuje bo sama na siebie jestem zla :tak: mialam nie robic testu a zrobilam nawet dwa i wyszedl bladzioch...nic ino mnie sprac bo tak sie zarzekalam ze nie zrobie wiecej testu przed terminem

reklama
Julia,
Moja to taka chudzina. Niby wysoka bo 87-88cm ale chucherko :(

Lux,

Ja się Wogole na @ nie czuje, ale na ciążę chyba tez nie :no:

Asch,

:D papa mi się Cieszy ale narazie nie gratuluję. Będzie na pewno Wszystko dobrze :*

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Witam dziewczyny.
Ale mam od wczoraj podły nastrój. Powoli mam dość wszystkiego :-( Az mi się ciągle płakać chce :no:

AnnieTess wielkie gratulacje. Ten test z Rossmanna jest super, u mnie wykrył bardzo wczesna ciąże. Wpisze Cie na listę II kreseczek, tylko daj znać czy będziesz wrześniówką, czy już październik?

kamilove a u Ciebie jak? Byłaś na becie, czy dopiero pójdziesz?

U mnie na obiad dzisiaj kopytka serowe na słodko, a dla mężusia kotleciki mielone.
Czytałam, ze wczoraj pisałyście kiedy Wasze dzieci zaczęły mówić. Moi chłopcy dość szybko oby dwaj się rozwijali, szybko raczkowali, wstawali, chodzili, szybko im powychodziły zęby, a jeżeli chodzi o mowę, to ten starszy strasznie szybko zaczął mówić, a temu młodszemu trochę to gorzej szlo. Starszy jak skończył rok, to już mówił, tak, ze doskonale dało się go zrozumieć. Jak miał 1,5 to mówił pełnymi zdaniami. Pamiętam jak patrzeli na niego ludzie jak gdzieś z nim byliśmy, nie dowierzali, ze taki mały, a tyle mówi :tak:. Pamiętam jak byliśmy z nim u nas w sklepie i jakiś gościu stal i trzymał 3 butelki octu. Butelki takie jak z wódką, a nasz syn mówi na cały głos-"mamusiu patrz, pan ma gozołke" :-D My cali czerwoni, gościu pękał ze śmiechu, a na koniec kupił mu batona :-) Ciekawe co sobie o nas ludzie pomyśleli, jak takie małe dziecko już wiedziało co to wódka :-D
A ten młodszy już miał gorzej z mowa, ale za to teraz buzia mu się nie zamyka :tak:, ale ma to po mnie :-D

reklama
Majdaczek,

Na becie byłam w poniedziałek, ale wynik był hcg <2,00
Ale wczoraj byłam u gina sprawdzic czy czasem przez to moje nieodstawienie lekow endometrium mi nie przeroslo ( na szczescie nie) lekarz powiedzial, ze tu wszystko ciazowo wyglada. Mam na bete leciec w poniedzialek i wieczorem na wizyte. Jakos tak mi trudno uwierzyc w te ciaze, ale @ nie ma nadal. Dziekuje, ze pytasz.

Faktycznie twoj synek fajnym tekstem rzucil :D już się nie mogę doczekać, aż moja tak będzie trajkotać [emoji4]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Do góry