Pamiętam jak mielismy auto u mechanika i musiałam kombinować by dojechać do pracy. To mi teściowa dowalila, że mam dwa km i mogę iść pieszo! Nie wytrzymałam! Tam lamp nie ma. Tomek też wtedy jej szkole dał. Ja mogę iść pieszo, tak? Ale jej córkę trzeba odebrać, bo to Edytka!
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Z takimi ludźmi szkoda zaczynać. Powiedz raz i stanowczo nie. Niech sobie robią afery ale w końcu się odpitolaPamiętam jak mielismy auto u mechanika i musiałam kombinować by dojechać do pracy. To mi teściowa dowalila, że mam dwa km i mogę iść pieszo! Nie wytrzymałam! Tam lamp nie ma. Tomek też wtedy jej szkole dał. Ja mogę iść pieszo, tak? Ale jej córkę trzeba odebrać, bo to Edytka!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Kamilove, gdy teściowa coś chce to pamięta, który blok. A tak to nawet nie przyjdzie. Bo zakrywa się swoim upośledzonym synem, że on mi dom demoluje, gdy tu przyjdzie. Mówię, wiesz, że nie mam nic do Rafała. Ale pilnuj go, gdy tu z nim przychodzisz. Nie pozwolę, by mi on czajnik czy krzesła wynosił, bo mu nie pasują
z nim to są przeboje.
Lilolo
Heh no z ludźmi chorymi to trochę jak z dziećmi. Jak jadę z Jagodą w gości to nawet 5minut spokojnie nie posiedzęKamilove, gdy teściowa coś chce to pamięta, który blok. A tak to nawet nie przyjdzie. Bo zakrywa się swoim upośledzonym synem, że on mi dom demoluje, gdy tu przyjdzie. Mówię, wiesz, że nie mam nic do Rafała. Ale pilnuj go, gdy tu z nim przychodzisz. Nie pozwolę, by mi on czajnik czy krzesła wynosił, bo mu nie pasująz nim to są przeboje.
Lilolo
Aha płaczem i krzykiemJagody chyba mają to do siebie. Mam w otoczeniu kilka Jagodek i są strasznie ciekawe świata i płaczliwe. Twoja też płaczem wymusza wszystko?
Enej kurcze a u mnie jakos na moje oko owu byla w terminie:/
No ale fajnie ze u ciebie wyregulowal;-)
Lux tak bralam infolic, ale tylko do owulacji, pozniej wyczytalam ze bierze sie go caly cykl,
Infolic to saszetki jest ich 20szt.
Troche tesciowa przesadza;/ ona jest dorosla niech sobie prawko zrobi! Trudno ty niepracujesz jako taksowka!
A co jej jej synowi?
Edyta fajny synus;-)
No ale fajnie ze u ciebie wyregulowal;-)
Lux tak bralam infolic, ale tylko do owulacji, pozniej wyczytalam ze bierze sie go caly cykl,
Infolic to saszetki jest ich 20szt.
Troche tesciowa przesadza;/ ona jest dorosla niech sobie prawko zrobi! Trudno ty niepracujesz jako taksowka!
A co jej jej synowi?
Edyta fajny synus;-)
Lilolo
Mnie w tym cyklu tez tak bardzo bolał. Oby tym razem był to dla was dobry znakWitam i pozdrawiam z pracy!!
Nic mi się nie chce. Nie mogę jeszcze dojść do siebie po porannym bólu jajnika. Już dawno nie miałam aż tak silnego bólu owulacyjnego, masakra![]()
reklama