reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Pamiętam jak mielismy auto u mechanika i musiałam kombinować by dojechać do pracy. To mi teściowa dowalila, że mam dwa km i mogę iść pieszo! Nie wytrzymałam! Tam lamp nie ma. Tomek też wtedy jej szkole dał. Ja mogę iść pieszo, tak? Ale jej córkę trzeba odebrać, bo to Edytka!

reklama
Pamiętam jak mielismy auto u mechanika i musiałam kombinować by dojechać do pracy. To mi teściowa dowalila, że mam dwa km i mogę iść pieszo! Nie wytrzymałam! Tam lamp nie ma. Tomek też wtedy jej szkole dał. Ja mogę iść pieszo, tak? Ale jej córkę trzeba odebrać, bo to Edytka!
Z takimi ludźmi szkoda zaczynać. Powiedz raz i stanowczo nie. Niech sobie robią afery ale w końcu się odpitola :tak:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove, gdy teściowa coś chce to pamięta, który blok. A tak to nawet nie przyjdzie. Bo zakrywa się swoim upośledzonym synem, że on mi dom demoluje, gdy tu przyjdzie. Mówię, wiesz, że nie mam nic do Rafała. Ale pilnuj go, gdy tu z nim przychodzisz. Nie pozwolę, by mi on czajnik czy krzesła wynosił, bo mu nie pasują :D z nim to są przeboje.

Kamilove, gdy teściowa coś chce to pamięta, który blok. A tak to nawet nie przyjdzie. Bo zakrywa się swoim upośledzonym synem, że on mi dom demoluje, gdy tu przyjdzie. Mówię, wiesz, że nie mam nic do Rafała. Ale pilnuj go, gdy tu z nim przychodzisz. Nie pozwolę, by mi on czajnik czy krzesła wynosił, bo mu nie pasują :D z nim to są przeboje.
Heh no z ludźmi chorymi to trochę jak z dziećmi. Jak jadę z Jagodą w gości to nawet 5minut spokojnie nie posiedzę :)

Jagody chyba mają to do siebie. Mam w otoczeniu kilka Jagodek i są strasznie ciekawe świata i płaczliwe. Twoja też płaczem wymusza wszystko?
Aha płaczem i krzykiem ;) no ale z nami niewiele wskora wiec coraz rzadziej próbuje. Strasznie uczuciowa i wrażliwa jest [emoji173]

Enej kurcze a u mnie jakos na moje oko owu byla w terminie:/
No ale fajnie ze u ciebie wyregulowal;-)

Lux tak bralam infolic, ale tylko do owulacji, pozniej wyczytalam ze bierze sie go caly cykl,
Infolic to saszetki jest ich 20szt.
Troche tesciowa przesadza;/ ona jest dorosla niech sobie prawko zrobi! Trudno ty niepracujesz jako taksowka!
A co jej jej synowi?

Edyta fajny synus;-)

Witam i pozdrawiam z pracy!!

Nic mi się nie chce. Nie mogę jeszcze dojść do siebie po porannym bólu jajnika. Już dawno nie miałam aż tak silnego bólu owulacyjnego, masakra:eek:

reklama
Do góry