reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja zaczęłam drugi cykl z inofolic i nie mogę nic złego powiedzieć. Poprzedni cykl miałam bardzo ładny bo 27 dni a zawsze było pow 30 a nawet 47. Wiec dla mnie na plus; )
No i ja dałam 27 zł zamawiając w aptece przez internet bo "z półki" był dwa razy droższy

Enej to faktycznie ma dobry wpływ na cykl super.
Luxuorius kupiłam w aptece w Warszawie maja stronę internetową można zamówić też to apteka Amica

No mialam szczescie ze moja corka ma sie dobrze po szczepieniach!
Gdy bede musiala szczepic kolejny raz bede musiala sie dobrze zastanowic i ewentulanie do sanepidu pismo wyslac...

Kamilove piekna coreczka;-)

Lux mozesz miec racje co do infolicu...bo on ma pomoc osobom ktore maja jakis problem, ja akurat mam wszystko co wymienilas....

Witajcie dziewczyny, wracajac do tematu dot owulki ja czasem ma lekkie plamienia tez, oprocz tego sluz i bol jajnikow, mi do owulacji brakuje jeszcze tydzien wiec czekam a potem pewnie bede czekac jak na szpikach do testowania,

Luxuorius to są saszetki 20sztuk w opakowaniu . Na nim pisze 1saszetka dziennie wtedy starczy na 20dni ale jak ktoś pije 2 dziennie to na 10 bo też lekarz np daje takie zalecenie ją pije jednego dnia jedna drugiego 2;)

reklama
Do góry