reklama
Przed chwilą słyszał mnie cały blok. Zaczęło się tak: wczoraj zadzwoniła szwagierka pytając, czy ją dziś odbiore z pracy, bo jak zwykle nie zdąży na autobus. Mówię, że nie wiem, muszę zadzwonić do Lidii. Lidka się zgodziła, by dzieci zostały na te 15 minut same. Ale była zła. Rano wracając z pracy zatrzymałam się, bo stała Edyta na przystanku. I mówię jej, że Lidia jest zła i mówiła, że nie mogę pracy zaniedbywac, by odbierać Edyte itp. Tomek też jedzie na nocke także nie odebrałby Edyty. Ale odbiore ją, bo jej obiecałam. No i przyszła teściowa i mówi, że czemu robię problemy by odebrać Edyte? Mówię: ja robię problemy? Ja ją odbiore, mimo iż mam problemy przez to! A co gdybym robiła na normalnym etacie? Nie mogłabym pojechać po nią. Oni myślą, że zawsze mogą na nas polegać! Wkurza mnie to!
Ewel, mnie wkurza to, że oni ciągle myślą, że będziemy na każde kiwniecie! Kiedyś też Edyta nie miała czym wrócić. My byliśmy wtedy u moich rodziców, ja tel zostawiłam w aucie, Tomek w domu. Wracamy, patrzę kilkadziesiąt nieodebranych połączeń od niej. Wróciła z wuja żona. I jeszcze skłamała matce, że świeciło się u nas światło. A nas przecież nie było wtedy w domu!
Lilolo
Fanka BB :)
Lux,
szwagierce kopa w dupe i niech spada.
Edytka, ale przystojniak <3<3
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
szwagierce kopa w dupe i niech spada.
Edytka, ale przystojniak <3<3
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Lady Agnes
Lux ja to bym jej wprost powiedziala, ze nie jestem jej taksowka. Raz, drugi ja przywiezieszi juz odzekuje taka ze na kazde skinienie bedziesz wszystko rzucac i po nia jechac. Lepiej sie odntego odciac calkowicie
Lady Agnes
Zofia dzisiaj dostane skierowanie i zobacze jak z terminami u tego lekarza, jak beda spoko to pewnie skorzytam
reklama
Lady Agnes
A ja nie rozumiem, jak oni do tego podchodza, pzeciez ty w tym czasie jestes W PRACY!!! Tym dzieciakom nawet przes 15 min moze sie cos stac!!!