Dziewczyny, nie wyrabiam. Mąż przemówił ludzkim głosem ale to co mi powiedział to zwaliło mnie totalnie z nóg. Powiedział że czytał kiedyś w katedrze w Lublinie wyznanie matki, która bardzo modliła się o dziecko. Kobieta ta urodziła dziecko, które w dorosłym życiu zeszło na złą drogę i było kryminalistą i dlatego on nie chce nic na siłę... już nie wiem co o tym myśleć:-(
reklama
anulka88k
Fanka BB :)
Yesenia może on czuje się trochę zagubiony? Może trochę pod presją nie wiem kurcze ci faceci są dziwni. Przeciez nie wiemy kim nasze dziecko bedzie w przyszlosci jak potocza sie jego losy. My sami od siebie mozemy dac naszemu dziecku wszystko co najlepsze, pokazac dobre wzorce ale w pewnym momencie decyzje podejmuje samo. I to juz nie jest nasz blad. My kochamy, poswiecamy cczas nie z mysla zr pozniej bedzie cos zlego. Po drodze jest tyle radosci. A co bedzie kiedys nie wie nikt...
Ale Mój też mnie dzisiaj wkurzył okropnie;/
Ale Mój też mnie dzisiaj wkurzył okropnie;/
Aschlee trzymam kciuki dobrze ze badania ok no i może wkoncy ten tam na gorze się "zlituje"
a ja zgodnie z zapowiedzia jak jeszcze w pierwszej ciąży byłam od razu staram się o druga dobrze by było żeby jak najszybciej się udało
skaba dzięki za przywitanie
Luxorius ja za 6 dni
a ja zgodnie z zapowiedzia jak jeszcze w pierwszej ciąży byłam od razu staram się o druga dobrze by było żeby jak najszybciej się udało
skaba dzięki za przywitanie
Luxorius ja za 6 dni
skaba1
sierpień'05 marzec'08
yesenia tak mi się właśnie wydawało, że w tej jego poprzedniej wypowiedzi musi coś głębszego siedzieć.. to też nie jest proste, żeby zaproponować adopcję.. to nie jest pójście na łatwiznę..może podszedł do tego tak, że skoro się nie udaje to coś musi być nie tak, a on nie chce dociekać przyczyny, poszukiwać "winnego", dlatego nie chce robić badań.. może w ten sposób stara się i tobie oszczędzić bólu, emocji.. bo inaczej ochronić cię nie potrafi.. kobiety inaczej na to patrzą.. mamy więcej siły i po każdej @ podnosimy się i walczymy dalej i wierzymy!!! pewnie mamy też większą świadomość, że to już nie jest takie proste, żeby zajść w ciążę.. widzimy ile jest trudności i wiemy, że można z nimi walczyć!! i wiemy jak wiele jest kobiet, które spełniły swoje marzenia! otwarcie o tym rozmawiamy i szukamy wsparcia!
a co będzie z naszymi dziećmi w przyszłości.. kto to wie.. tyle co możemy, to dołożyć wszelkich starań, żeby wyrosły na dobrych ludzi - to moje wielkie marzenie!
przepraszam, jeśli za bardzo weszłam w wasze relacje, ale myślę, że najważniejsze jest, abyście się zrozumieli wzajemnie
a co będzie z naszymi dziećmi w przyszłości.. kto to wie.. tyle co możemy, to dołożyć wszelkich starań, żeby wyrosły na dobrych ludzi - to moje wielkie marzenie!
przepraszam, jeśli za bardzo weszłam w wasze relacje, ale myślę, że najważniejsze jest, abyście się zrozumieli wzajemnie
Yesenia siadzcie i wytlumaczymy mu ze nikt nie wie jakie dziecko bedzie w przyszlosci ani jak adoptuje tez tej pewnosci miec nie bedzie.Przeciez to my wychowujemy dziecko i wpajamy mu co jest dobre a co zle.Przeciez zaden rodzic dla swojego dziecka nie chce zle.Czy matko badz ojcowie kryminalistow chcieli zeby tacy byli? Na pewno nie ale niestety nie mogli temu zaradzic.A kolejna kwestia dlaczego odrazu zaklada ze dziecko bedzie przestepca? A moze bedzie akurat wyczekanym geniuszem matematycznym albo znanym lekarzem badz dyrektorem jakiejs wielkiej firmy
Anastazi to brawa dla malej spryciulki a jak Twoj skarb ma na imie jak moge zapytac?
Anastazi to brawa dla malej spryciulki a jak Twoj skarb ma na imie jak moge zapytac?
Lilolo
Która prócz mnie i Edyty będzie po niedzieli testować? Bo Kamilove to chyba w weekend, co?
Ja miałam testować niby w niedziele, ale teraz nie wiem czy nie poczekam do poniedziałku wtorku. O ile @ nie zajrzy wcześniej :-)
1985nelia2
Lux ja bede testować w przyszłym tyg ale dnia nie wyznaczam bo w sumie od 20.01 już mogę
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta01 dzieki
Mam w domu z 30 testów ciążowych jeszcze te paskowe ...z allego ale jak juz człowiek tak wyczekuje to świruje i mysli ze moze testy sa felerne i kupiłam dzisiaj ten z clear blue drogi:/ ale zrobie go w piatek jak nc sie nie wydarzy do piatku bo Wtedy juz musi wyjsc a jak nie zachowam na przyszłość ... Wiem ze durnnnnaa jestem z tym testem ze kupiłam ale przyznaje sie do tego i mowie wam na głos
Piatek:
@ kontra ||
Kto wygra drogie Panie???
moim zdaniem wygraja II kreseczki