reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ja może tak trochę "naiwnie"......

ale po porodzie okresu jeszcze nie miałam wiec orientacyjnie testy chce robic 20 każdego miesiąca.....

Małą odstawiłam częściowo od piersi...teraz dostaje tylko raz w ciągu doby kolo 4 rano.....wiec mam nadzieje ze pomoze mi to...zwłaszcza ze w październiku jak bylam na usg to gin powiedziała ze jajniki już pracują......

kamivole mam nadzieje już częściej zagladac i się "wgryźć" w Was:)

Anastazi walcze dalej kochana :( .Mam nadzieje ze w koncu uda sie donosic i urodzic zdrowego Maluszka :tak: badania porobione wszyystko ok jeszcze na antyfosfolipidowy czekam.Na chwile obecna mam powiedziane ze w najblizszym czasie narkozy juz miec nie moge wiec mam nadzieje ze Ten na gorze teraz pozwoli mi na zdrowa ciaze :tak:

A jak u Ciebie? Starasz sie o drugiego Maluszka?

Ostatnia edycja:
hej hej! witam się z mojej kanapy:-)

karla tulam cię bardzo bardzo mocno! wredna małpa....:wściekła/y:
pkati &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko
lux ojj fajne masz te oznaki:-)
loli zbieram szczękę z podłogi!!! jesteś niesamowita! jak ty to zrobiłaś - na czym i z czego?
a co do męża... faceci nie myślą.. a zmiany zdania i wahania są najgorsze.. po rozmowie z moim J odroczyłam starania do maja, zaznaczyłam w kalendarzu, nastawiłam się i czekam.. aż tu w niedzielę mi mówi, że skoro tak się martwię, czy uda nam się zajść to może lepiej nie czekać:baffled: no by to chudy byk!!! i znowu wszystko rozdrapane i znowu rozterki i znowu myślenie a czy tak a może nie... masakra!!! i to w dniu ovu się wstrzelił z tematem :wściekła/y:

yeseni nie wiem co napisać:-(może po tej rozmowie mąż sobie to przemyśli... może dotrze do niego jak bardzo ci zależy i jak wiele robisz, żeby spełnić swoje - wasze marzenie... tulam cię mocno!

edyta dziękuje za info odnośnie drukarki. Będę musiała tak robić, choć ostatnio dużo drukuje, wszystko to dokumenty do pracy, a i tak nic z tego nie wychodzi i pewnie nie wyjdzie :no:
majdaczku kategorycznie zabraniam Ci tak myśleć!!! musisz wierzyć w to, że się uda! musisz walczyć o swoje! to jest połowa sukcesu, a może i więcej! a wiem co mówię, bo przeprowadziłam tysiące rozmów kwalifikacyjnych! a szukasz pracy przez ogłoszenia, czy zaglądasz też osobiście do firm? napisałaś profesjonalne CV? nie chcę się narzucać, ale jeśli chciałabyś o tym porozmawiać albo mogłabym ci jakoś pomóc, pisz na PW

reklama
Do góry