reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Leże w końcu!
Zazdroszczę ;-) tez bym chciała ale młodej narazie spanie nie w głowie
Lady Agnes
Hej dziewczyny. Ja wróciłam z pracy i leżę... Strasznie boli mnie brzuch dzisiaj i oczywiście wkręcam sobie najgorsze :-(
Majdaczku - termin około 16 września, ale narazie nie wpisuj proszę, żeby nie zapeszyć. Chcę poczekać na serduszko, bo ostatnim razem go nie zobaczyłam :-(
Widzisz Animka, Twoje fluidki zadziałały :-) ślij ich więcej ;-)Lady gratulacje! Nie bylo mnie kilka dni i taka niespodzianka super!
Dziewczyny poprosze czesciej i wyslalam jeszcze wiecej mamusiowych fluidow
Ja juz sie nie moge doczekac nastepnych staranek i ciąży
Ewel cieszę się z zielonego światełka. Działaj :-)Ja po wizycie mam zielone światełko bo wszystko dobrze zlecono mi brać infolic więc chyba wierze w działanie jegodostałam też skierowanie na progesteron.
LoliPoli piękny dywanik! Sama bym chętnie na nim legła ;-)Odpocznijcie sobie ale niech on przyjdzie pierwszy do ciebie z przeprosinami po tej sprzeczce
tak wyszedł dywanik tylko nie wiem jak ja go teraz mam schować by przetrwał do przeprowadzki bo moja mała już go zagarnęłaZobacz załącznik 663921
Witaj anastazi ja cię pamiętam i na pewno się "wgryziesz" ;-) Zapraszamy do nas, pisz częściej.hej dziewczyny
dawno mnie tu nie było...a w zasadzie bylam tylko na początku:/
ale u mnie sporo problemów rodzinnych wiec nie miałam czasu......i nie wiem czy się jeszcze "wgryzę" do Was....a bardzo bym chciała.....
pierwszy tescik robiony 20 grudnia...bez rewelacji...jedna kreseczka:/
postaram się już być na bieżąco...o ile mnie "wpuścicie"
Majdaczku - termin około 16 września, ale narazie nie wpisuj proszę, żeby nie zapeszyć. Chcę poczekać na serduszko, bo ostatnim razem go nie zobaczyłam :-(
Ostatnia edycja:
Lilolo
Lady,
Wszystko się tam rozciąga wiec pewnie stąd te bóle. Na początku ciąży to norma. Kiedy kochana będziesz miała usg?
Wszystko się tam rozciąga wiec pewnie stąd te bóle. Na początku ciąży to norma. Kiedy kochana będziesz miała usg?
reklama