reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Skiba, ano mam dużo objawów :) byle do wtorku. Laski, no to widzę, że trochę nas będzie po niedzieli testować :) ps. Właśnie wyleciało ze mnie dużo białych glutów z pochwy. A jaaa.

reklama
Hej dziewczyny. Ja wróciłam z pracy i leżę... Strasznie boli mnie brzuch dzisiaj i oczywiście wkręcam sobie najgorsze :-(
Lady gratulacje! Nie bylo mnie kilka dni i taka niespodzianka:D super!
Dziewczyny poprosze czesciej:) i wyslalam jeszcze wiecej mamusiowych fluidow :D
Ja juz sie nie moge doczekac nastepnych staranek i ciąży:p
Widzisz Animka, Twoje fluidki zadziałały :-) ślij ich więcej ;-)

Ja po wizycie mam zielone światełko bo wszystko dobrze :)zlecono mi brać infolic więc chyba wierze w działanie jego:)dostałam też skierowanie na progesteron.:)
Ewel cieszę się z zielonego światełka. Działaj :-)
Odpocznijcie sobie ale niech on przyjdzie pierwszy do ciebie z przeprosinami po tej sprzeczce :p

tak wyszedł dywanik tylko nie wiem jak ja go teraz mam schować by przetrwał do przeprowadzki bo moja mała już go zagarnęłaZobacz załącznik 663921
LoliPoli piękny dywanik! Sama bym chętnie na nim legła ;-)
hej dziewczyny:)

dawno mnie tu nie było...a w zasadzie bylam tylko na początku:/
ale u mnie sporo problemów rodzinnych wiec nie miałam czasu......i nie wiem czy się jeszcze "wgryzę" do Was....a bardzo bym chciała.....

pierwszy tescik robiony 20 grudnia...bez rewelacji...jedna kreseczka:/

postaram się już być na bieżąco...o ile mnie "wpuścicie" :)
Witaj anastazi ja cię pamiętam i na pewno się "wgryziesz" ;-) Zapraszamy do nas, pisz częściej.

Majdaczku - termin około 16 września, ale narazie nie wpisuj proszę, żeby nie zapeszyć. Chcę poczekać na serduszko, bo ostatnim razem go nie zobaczyłam :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Lady Agnes nie martw się bo mnie na początku też bolał brzuch jak na okres a serduszko widziałam:) jak mówiłam doktorce to pow ze tak musi być wszystko sie zmienia dla dzidziusia

Do góry