reklama
ja może tak trochę "naiwnie"......
ale po porodzie okresu jeszcze nie miałam wiec orientacyjnie testy chce robic 20 każdego miesiąca.....
Małą odstawiłam częściowo od piersi...teraz dostaje tylko raz w ciągu doby kolo 4 rano.....wiec mam nadzieje ze pomoze mi to...zwłaszcza ze w październiku jak bylam na usg to gin powiedziała ze jajniki już pracują......
kamivole mam nadzieje już częściej zagladac i się "wgryźć" w Was
ale po porodzie okresu jeszcze nie miałam wiec orientacyjnie testy chce robic 20 każdego miesiąca.....
Małą odstawiłam częściowo od piersi...teraz dostaje tylko raz w ciągu doby kolo 4 rano.....wiec mam nadzieje ze pomoze mi to...zwłaszcza ze w październiku jak bylam na usg to gin powiedziała ze jajniki już pracują......
kamivole mam nadzieje już częściej zagladac i się "wgryźć" w Was
monia.jadzia
Zaciekawiona BB
Edyta - oby ta nasza senność okazała się TĄ sennością
Pkati trzymam kciuki & & & & & & &
Pkati trzymam kciuki & & & & & & &
Anastazi walcze dalej kochana .Mam nadzieje ze w koncu uda sie donosic i urodzic zdrowego Maluszka badania porobione wszyystko ok jeszcze na antyfosfolipidowy czekam.Na chwile obecna mam powiedziane ze w najblizszym czasie narkozy juz miec nie moge wiec mam nadzieje ze Ten na gorze teraz pozwoli mi na zdrowa ciaze
A jak u Ciebie? Starasz sie o drugiego Maluszka?
A jak u Ciebie? Starasz sie o drugiego Maluszka?
Ostatnia edycja:
skaba1
sierpień'05 marzec'08
hej hej! witam się z mojej kanapy:-)
karla tulam cię bardzo bardzo mocno! wredna małpa....
pkati &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko
lux ojj fajne masz te oznaki:-)
loli zbieram szczękę z podłogi!!! jesteś niesamowita! jak ty to zrobiłaś - na czym i z czego?
a co do męża... faceci nie myślą.. a zmiany zdania i wahania są najgorsze.. po rozmowie z moim J odroczyłam starania do maja, zaznaczyłam w kalendarzu, nastawiłam się i czekam.. aż tu w niedzielę mi mówi, że skoro tak się martwię, czy uda nam się zajść to może lepiej nie czekać no by to chudy byk!!! i znowu wszystko rozdrapane i znowu rozterki i znowu myślenie a czy tak a może nie... masakra!!! i to w dniu ovu się wstrzelił z tematem
yeseni nie wiem co napisać:-(może po tej rozmowie mąż sobie to przemyśli... może dotrze do niego jak bardzo ci zależy i jak wiele robisz, żeby spełnić swoje - wasze marzenie... tulam cię mocno!
karla tulam cię bardzo bardzo mocno! wredna małpa....
pkati &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko
lux ojj fajne masz te oznaki:-)
loli zbieram szczękę z podłogi!!! jesteś niesamowita! jak ty to zrobiłaś - na czym i z czego?
a co do męża... faceci nie myślą.. a zmiany zdania i wahania są najgorsze.. po rozmowie z moim J odroczyłam starania do maja, zaznaczyłam w kalendarzu, nastawiłam się i czekam.. aż tu w niedzielę mi mówi, że skoro tak się martwię, czy uda nam się zajść to może lepiej nie czekać no by to chudy byk!!! i znowu wszystko rozdrapane i znowu rozterki i znowu myślenie a czy tak a może nie... masakra!!! i to w dniu ovu się wstrzelił z tematem
yeseni nie wiem co napisać:-(może po tej rozmowie mąż sobie to przemyśli... może dotrze do niego jak bardzo ci zależy i jak wiele robisz, żeby spełnić swoje - wasze marzenie... tulam cię mocno!
majdaczku kategorycznie zabraniam Ci tak myśleć!!! musisz wierzyć w to, że się uda! musisz walczyć o swoje! to jest połowa sukcesu, a może i więcej! a wiem co mówię, bo przeprowadziłam tysiące rozmów kwalifikacyjnych! a szukasz pracy przez ogłoszenia, czy zaglądasz też osobiście do firm? napisałaś profesjonalne CV? nie chcę się narzucać, ale jeśli chciałabyś o tym porozmawiać albo mogłabym ci jakoś pomóc, pisz na PWedyta dziękuje za info odnośnie drukarki. Będę musiała tak robić, choć ostatnio dużo drukuje, wszystko to dokumenty do pracy, a i tak nic z tego nie wychodzi i pewnie nie wyjdzie
reklama