reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Lady Agnes dzieki za odpowiedz mysle ze w takim razie nie powinno byc problemu bo by nauczycielka nie pozwoliła na to.. Ja wlasnie wrocilam do domu i zaczęłam delikatnie plamic na jasno różowo... Chyba sie @ zaczyna natura pogrywa ze mna jak jej sie podoba... Ale wczoraj ta 1 kropka zrobiła mi nadzieje chyba ze to nadal zagniezdzanie ciul go wie:)mysle ze nie ale zawsze mozna miec malutka nadzieje ktora poprawia humor... Temp mierzylam dIsiaj 37 nadal wysoka u mnie ale test negatywny... Zobaczymy co przyniesie jutro ...
Lady Agnes trzymam kciuki za super wyniki&&&&&

reklama
Dziewczyny ktore maja plamienia przed okresem liczycie pozadne krwawienie jako 1 dzien okresu czy 1 dzien plamien juz jako 1?

jak ja już bym chciała te dwie krech zobaczyć ehh
pkati ja też miałam ten problem aż trafił mi się miesiąc w którym miałam plamienie na tydzień przed miesiączką i od tamtej pory zawsze czekam aż się rozkręci i tak samo teraz w grudniu miałam 22.12 plamienia ale miesiączkę liczę od 23.12 i teraz w styczniu wyznaczyłam też na 23.01 ponieważ najczęściej mam cykle 30-32 dniowe więc muszę mieć zapas.

Ostatnia edycja:
pkati trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła:-) tempka ładna!
ostatnio jak plamiłam 2 dni to policzyłam @ od tego drugiego, bo w 1 dniu było ledwo ledwo

agnieszkak2 dziękuje :-)

Brakuje mi kilka informacji do uzupełnienia listy. Bardzo proszę o podanie Waszego wieku (lata skończone) i ile cykli się staracie. U niektórych nie mam nowych terminów spodziewanej.
A wiec brakuje:

aniak77
bluecaat
luska22
Mrówkaa
Laciakowa88
ONA1227

Milka
podaj swój wiek (lata skończone), bo tego mi u Ciebie brakuje. Dzieki.

smykałka
podaj termin najbliższej @, swój wiek (lata skończone) oraz napisz, który to Wasz cykl starań. Dziękuje.

Skończone 25 lat, staramy się 6 cykli, termin @ to 16.01

Witajcie kochane :) czym bliżej @ tym więcej objawów mam, nie porzebnie się nakręcam......

reklama
Do góry