reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Witam ja w trakcie drogi do domku.Podczytuje codziennie ale czasem brak weny na pisanie.

Loli cudenko :tak:

Zuzka31 witaj :tak:

Karla oby to byl zwiastun ze moze jednak @ nie przyjdzie

Lux za ciebie tez mocno zaciskam kciukaski :tak:

Yesenia co u ciebie kochana co tak wpadasz i nic nie napiszesz

A myslisz ze to moze byc zwiastun?

reklama
Już myślałam, że nigdy was nie doczytam! Ale dużo produkujecie ;-)

Dziewczyny mam prosbe moglybyscie podpytac u swoich lekarzy..... Jak wczesniej pisałam jestem kosmetyczka i wykonuje rozne zabiegi z prądami, ultraschalami, laserem... Ja pytałam 2 ginekologów u mnie i kazdy miał inne zdanie na ten temat 1 ze będąc w ciazy nie moge wykonywać klientom tych zabiegów a 2 mowil ze nie ma problemu pomóżcie prosze bo ja niewiem co mam myslec a ja robie na codzień bardzo duzo tych zabiegów a jesli bede w ciazy nieche robic czegoś co ciazy nie służy... Podpytajcie prosze i zobaczymy jakich jest wiecej opini....;(

pkati ja byłam w szkole kosmetycznej niedawno i na zajęciach te dziewczyny które były w ciąży robiły zabiegi na innych, ale same się nie kładły na fotel - więc myślę, że chyba nic złego nie powinno się stać. Szkoda, że nie wiedziałam przed dzisiejszą wizytą, że masz takie pytanie, bo bym zapytała moją gin co sądzi.

Jestem :) przed wyjazdem do pracy byl u mnie taki niedowidzący pan i szuka znow opiekunki, bo ta poprzednia odeszla, mowie mu, ze pracuję itd. Chcial mnie wziac przez gmine, ale toi musi byc osoba, ktora nigdzie nie pracuje nawet dorywczo, a aja nie chcę gminy oszukiwac, bo potem moge miec problemy. A jak sie okazalo, ze znam ta Pauline, ktora go nadzoruje, to zmienil front, czy bym prywatnie do niego chodzila. Poczytac gazety, posprzatac i wyprac, i nierkiedy pojechac na zakupy i czasem mu odebrac obiad z przedszkola,bo z reguly to sam odbiera. Zgodzilam sie, ze jutro przyjde do niego na 10-tą i pyta sie ile chce za godzine? Mowie, ze 10 zl, zgodzil sie. Pytam sie, jaka mam pewnosc, czy mi bedzie placic? Wyjal z portfela 10 zli i mowi: pani wezmie, mowie, niech pan to schowa, nie moge! Prezyjde, zapracuje, to mi pan zaplaci. Nie wiem jak ogarne dwa etaty i dom, ale sprobuje :) bede chodzic w wybrane dni tygodnia z rana i czasami popoludniu, jesli akurat nie bede miec popoludniowki :)

Lux fajnie, wpadnie dodatkowa kasa :) gratuluję fuchy :-)

Ale śliczny lisek!!!

Ciekawe jak nasza Lady Agnes
He he jestem Ewel. Czekam jak na wyrok - koło 21 będą wyniki betahcg - moja gin mówi, że jak będzie wysoko, to podtrzymujemy duphastonem a jak nisko to trzeba sprawdzić czy to przypadkiem nie pozamaciczna. Nastraszyła mnie porządnie siedzę i obgryzam paznokcie z nerwów

WItam czy moge sie przylaczyc
Witaj zuzka, zapraszamy :-)

Mam 31 lat coreczka 9 miesiecy i od kilku mies staramy sie o kolejne puki co bez skutku, mialam nadzieje na ten cykl jednak niestety jutro termin@ a dzis robilam test negatyw, trudno czekam do nastepnego cyklu

Zuzka witaj rozgosc sie

Lady czekam z niecierpliwością na wiadomości od ciebie ,jak dostaniesz wynik bety od razu daj nam znać ,trzymam kciuki za wysoka bete

reklama
Do góry