reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny, ale produkujecie... nie doczytam Was, bo cały dzień nie zaglądałam. Coś mnie ominęło? Ktoś testował? :-)

U nas rodzinnie leniwy dzień, bo małż w domku, ale jutro już do pracy idzie :(

dziewczyny jak popatrzyłam na listę to od 10.01. prawie codziennie ktoś testuje, a są i dni, że za trzy kobitki będziemy kciuki trzymać:-):-)

noelka ale tylko minimalnie tempka spadła.. ja tam cały czas jestem dobrej myśli:-)

siasia póki co tylko, że tak powiem - krew nas zalewa;-) ale cały czas &&&&&&&&&&&&&&

no dobrze, to idę do łóżeczka, bo od samego siedzenia na forum to się chyba nie zajdzie:-D może warto jakieś ćwiczenia przeprowadzić:-D

dobrej nocy i udanego dnia (ja pewnie dopiero po południu zaglądnę)

skaba1, dzięki :) ale z drugiej strony tak bardziej znacząco zwykle spada dzień przed @ :/ więc i tak nie wiadomo, co z tego będzie... ech, nie no, muszę się czymś zająć, bo teraz nic, tylko analizuję wykresy :p

reklama
Do góry