reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta, trójka dzieci i czwarte w planach :D super! Podziwiam i zazdroszczę po cichu. I odwagi i tych ogromnych pokładów miłości macierzyńskiej, które musisz mieć :tak:
My planujemy maks trójkę, ale narazie to drugie musimy spłodzić :):)

reklama
Może Edyta ma.opiekunkę do nich;)

Nie kochana nie mam opiekunki bo wychodze z zalozenia ze jesli chce sie miec dzieci a do tego nie musi sie pracowac to opiekunka mi nie potzrebna ,musze nacieszyc sie dziecmi bo pozniej to tylko wnuki mi zostana :-p

Lux a opiekujesz sie dziecmi w jakim wieku ??

Ja narazie uciekam obiadosa musze zagrzeac bo mezus z pracy wraca ,do wieczorka pa

ludzie , jak nas duuużo :-D

Luxu powiem szczerze że z tematem śluzu spotkałam się dopiero na forum. Żadna z pacjentek nie pytała o to , ale wiesiołek i len jak najbardziej. Pisałaś że zalewa Cię śluz...;-) myślę że to dobry znak, kiedy testujesz ?

Ja dziś jem bez opamiętania... mam wrażenie że jutro przyjdzie wstrętna @

moje smerfy już w piżamkach siedzą:-) wróciliśmy ze stoku (ale raczej saneczkowego, bo naśnieżenie stoku narciarskiego było baaardzo słabe) i od razu wskoczyły w piżamki i siedzą przy kominku. Jutro pora wracać do rzeczywistości - pobudka przed 6.00. Trzeba dzisiaj wcześniej do łóżeczka wskoczyć.

No ja w koncu w domu :)

Lux ja tez bym olala bo to po prostu szkoda nerwow na taka osobe :tak:

Edyta wow powiem ze podziwiam.Moj maz chce troje dzieci ale ja jak na razie modle sie o to drugie :tak:

Edyta-4,7 i 9. Ogólnie nie są złe, ale niekiedy mają takie pomysły, że głowa mała :D Yesenia-termin mam na 20, no zobaczę czy zrobię test przed czy w dzień spodziewanej. Skiba-mnie też czeka pobudka jutro o szóstej. Aschlee jak tam carbonara?

reklama
Lux a dziekuje chyba wyszla dobrze bo juz nic nie zostalo :) lubie gotowac i patrzec jak komus to smakuje :)

Jakos mi zimno,przemarzlam dzisiaj chyba trzeba pod prysznic goracy isc :) marzy mi sie tez na rozgrzanie jakies ostre jedzenie, ale cos takiego naprawde meeeega pikantnego

Do góry