reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux, ja pewnie nie. Chociaż nadzieję mam i to wieeeelgaśną :tak:
Od 20dc zaczynam brać luteinę i kończę 25dc trochę się stresuję, że odstawienie spowoduje poronienie wrazie ciąży :(

faktycznie sporo naprodukowałyście dzisiaj, ja przecież gdzies tak do 14 byłam na forum teraz wchodzę znowu i tu tyyyyle do czytania!

Lux, ja też uważam, że powinnaś szwagierkę olać najlepiej traktuj ją jak powietrze. Niech sobie gadają co chcą (chociaż po tym tekście o księdzu to chyba bym przywaliła w twarz) a Ty ich olewaj, bo szkoda sobie zdrowie psuć na takie bzdury!

Noelka ja tam cały czas &&& zaciśnięte. Może i trochę ci spadła temp ale minimalnie i pewnie jeszcze pójdzie w górę :-)

Asch zazdroszczę wieczorku z winkiem, chętnie bym też sobie wypiła ale niestety nie mam pod ręką :(
A jak o jedzeniu rozmawiacie to aż się głodna zrobiłam! Dobrze, że lodówka pusta bo znowu bym jadła zdecydowanie za późno!

No a u mnie... plamienie znowu, chociaż brzuch już nie boli. Sama nie wiem :confused: Mogłoby się już zdecydować albo @ albo sucho, to zrobiłabym test, a tak to ciągle w zawieszeniu jestem.

Lady Agnes, dzięki :)

Heh, ja też nie lubię takich plamień i niezdecydowania... Ostatnio tak miałam, masakra :/ no i trzymam kciuki, żeby u Ciebie na plamieniu się skończyło i żebyś zrobiła pozytywny test ;)

reklama
Ja jutro pobudka 6.30 i pewnie zostanę powitana @. Więc nie macie tak najgorzej ;-)

Potem 8 h w pracy gdzie mam mega zaległości i dodatkowe obowiązki bo koleżanka się zwolniła i wszystko po niej ja przejmuję (oczywiście oprócz jej pensji) i wrócę do domku po 18 zdołowana, umordowana i nieszczęsliwa, bo nie jestem w ciąży. Hura, jaki fajny jutro dzień :no:

Do góry