reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Oooo a ja nie specjalnie lubie gotowac, chociaz umiem to robic, ale dzieci sa i maz to trzeba nie ma wyboru
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Aschlee ja też lubię gotować i patrzeć jak to jedzą ze smakiem przyjedź do mnie na bigos. Podobno zrobiłam tak ostry, że mojemu gębę wypala ha ha ha
Lux naprawdę masz smaki jak mój J:-) u nas dzisiaj na obiad w końcu był bigosik made by my mąż zapomniałam, że wczoraj cały gar uwarzył. J robi taki bardzo delikatny, tylko ze słodkiej kapusty, żeby dzieciaki ze smakiem zjadły
A ja wrocilam do domku a maz oznajmia ze jedzie na chwile i zaraz wraca...i wrocil z winkiem stwierdzil ze chce dzisiaj spedzic mily wieczor
to milutko:-):-):-) udanego wieczoru!:-)
maran-atha ja też nie przepadam za gotowaniem tak na co dzień, ale lubię eksperymenty i nowe potrawy.. mój J ma dla odmiany raczej klasyczny gust kulinarny... no i tym sposobem w zależności od tego, czy klasyka czy eksperyment, to ten kucharz obejmuje władzę w kuchni:-)
maran-atha
Skaba u mnie ja klasyka a maz orientalnie gotuje
Lilolo
Aschlee to miłego wieczorku
Ja też nie za bardzo lubię gotować, dodatkowo mój Ł robi to o wiele lepiej i sprawia mu to przyjemność więc często po pracy wieczorkiem, przyrządzamy wspólnie obiad na drugi dzień lubimy razem przesiadywać w kuchni i wtedy sprawia mi to przyjemność
Ysenia, oby wstrętna @ nie przyszła!
Ja też nie za bardzo lubię gotować, dodatkowo mój Ł robi to o wiele lepiej i sprawia mu to przyjemność więc często po pracy wieczorkiem, przyrządzamy wspólnie obiad na drugi dzień lubimy razem przesiadywać w kuchni i wtedy sprawia mi to przyjemność
Ysenia, oby wstrętna @ nie przyszła!
skaba1
sierpień'05 marzec'08
kamilove super takie wspólne gotowanie! :-) fajnie jak małżeństwo się uzupełnia:-) nam wspólne pobyty w kuchni nie wychodzą na dobre.. mój J zawsze wie najlepiej;-);-)dlatego jak wchodzę do kuchni to muszę mu znaleźć jakieś pożyteczne zajęcie, żeby mi nie doradzał
majdaczek14
Lux nie przejmuj się szwagierką, wiesz gdzie się najlepiej wychodzi z rodziną
Ja w lipcu miałam taką scenę z moim teściem, że od lipca jeszcze u nich nie byłam, nawet na Święta. Więc głowa do góry i miej ich gdzieś.
edyta witaj i powodzenia. Podaj datę spodziewanej @, to wpiszę Cię jutro na naszą listę.
Miłej nocy.
Ja w lipcu miałam taką scenę z moim teściem, że od lipca jeszcze u nich nie byłam, nawet na Święta. Więc głowa do góry i miej ich gdzieś.
edyta witaj i powodzenia. Podaj datę spodziewanej @, to wpiszę Cię jutro na naszą listę.
Miłej nocy.
reklama
Hej dziewczyny naprodukowałyście aż miło, mam wieczorną lekturę
skaba1, mówisz...? bo dzisiaj temperatura odrobinę spadła i nie wiem, co o tym sądzić... okropne jest takie czekanie!
witam wszystkie nowe staraczki ale dużo nas już
Lady Agnes, szkoda, że temp spadła...
My dzisiaj mamy leniwy dzień, nic mi się nie chce...
noelka ja też mam skłonności do nakręcania się, ale.. codziennie patrzę na ten twój wykres i coś mi się tu święci z całego serca Ci życzę, coby się wyświęciło!
skaba1, mówisz...? bo dzisiaj temperatura odrobinę spadła i nie wiem, co o tym sądzić... okropne jest takie czekanie!
witam wszystkie nowe staraczki ale dużo nas już
Lady Agnes, szkoda, że temp spadła...
My dzisiaj mamy leniwy dzień, nic mi się nie chce...