reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux gdyby tylko bylo blizej to z checia :tak: bigosu to daaaaaaawno nie jadlam

A ja wrocilam do domku a maz oznajmia ze jedzie na chwile i zaraz wraca...i wrocil z winkiem stwierdzil ze chce dzisiaj spedzic mily wieczor ;)

Aschlee ja też lubię gotować i patrzeć jak to jedzą ze smakiem:) przyjedź do mnie na bigos. Podobno zrobiłam tak ostry, że mojemu gębę wypala ha ha ha :D

Lux naprawdę masz smaki jak mój J:-) u nas dzisiaj na obiad w końcu był bigosik made by my mąż:-D zapomniałam, że wczoraj cały gar uwarzył. J robi taki bardzo delikatny, tylko ze słodkiej kapusty, żeby dzieciaki ze smakiem zjadły
A ja wrocilam do domku a maz oznajmia ze jedzie na chwile i zaraz wraca...i wrocil z winkiem stwierdzil ze chce dzisiaj spedzic mily wieczor ;)

to milutko:-):-):-) udanego wieczoru!:-)

maran-atha ja też nie przepadam za gotowaniem tak na co dzień, ale lubię eksperymenty i nowe potrawy.. mój J ma dla odmiany raczej klasyczny gust kulinarny... no i tym sposobem w zależności od tego, czy klasyka czy eksperyment, to ten kucharz obejmuje władzę w kuchni:-)

Aschlee to miłego wieczorku ;);) :tak:

Ja też nie za bardzo lubię gotować, dodatkowo mój Ł robi to o wiele lepiej i sprawia mu to przyjemność więc często po pracy wieczorkiem, przyrządzamy wspólnie obiad na drugi dzień :) lubimy razem przesiadywać w kuchni i wtedy sprawia mi to przyjemność :tak:

Ysenia, oby wstrętna @ nie przyszła!

ooo orientalną kuchnię bardzo lubię:-) zresztą klasykę też - szczególnie jak podana cieplutka pod nosek;-)

kamilove super takie wspólne gotowanie! :-) fajnie jak małżeństwo się uzupełnia:-) nam wspólne pobyty w kuchni nie wychodzą na dobre.. mój J zawsze wie najlepiej;-);-)dlatego jak wchodzę do kuchni to muszę mu znaleźć jakieś pożyteczne zajęcie, żeby mi nie doradzał:-D

Lux nie przejmuj się szwagierką, wiesz gdzie się najlepiej wychodzi z rodziną :)
Ja w lipcu miałam taką scenę z moim teściem, że od lipca jeszcze u nich nie byłam, nawet na Święta. Więc głowa do góry i miej ich gdzieś.

edyta witaj i powodzenia. Podaj datę spodziewanej @, to wpiszę Cię jutro na naszą listę.

Miłej nocy.

reklama
Hej dziewczyny :) naprodukowałyście aż miło, mam wieczorną lekturę :D

noelka ja też mam skłonności do nakręcania się, ale.. codziennie patrzę na ten twój wykres i coś mi się tu święci z całego serca Ci życzę, coby się wyświęciło!

skaba1, mówisz...? bo dzisiaj temperatura odrobinę spadła i nie wiem, co o tym sądzić... okropne jest takie czekanie!

witam wszystkie nowe staraczki :) ale dużo nas już :D

Lady Agnes, szkoda, że temp spadła...

My dzisiaj mamy leniwy dzień, nic mi się nie chce...

Do góry