reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Luxourius ja na twoim miejscu tez bym olala. Niektorzy maja satysfakcje z czyjegos nieszczescia i celowo dogaduja. Jak zobacza ze nie zwracasz uwagi na gadanie to se odpuszcza ;) glowa do gory

Wow Edzia! Trójka dzieci i czwarte w planach? Podziwiam :) ja się opiekuje trójka dzieci i niekiedy sił brakuje :p

Wiesz starszaki to juz nastolatki wiec az takiej duzej uwagi nie potrzebuja ,maja swoje zajecia itp jedynie najmlodszy domaga sie uwagi ale mozna powiedziec ze dzieci mam odchowane wiec duzo pracy przy nich nie ma (powiedzmy) haha :-p

Maran tez Cie pamietam :-)

Edyta 4 dzieci fajnie
Ja mam 4 rodzeństwa i sama chciałabym mieć 3 dzieci ale co mi da los się okaże. Duże rodziny to coś świetnego Ale i trudna praca.
Jeśli ktoś ma warunki oczywiście ;)

edyta witaj!! cieszę się, że do nas dołączyłaś:-) i gratuluję decyzji :-):-) kiedyś miałam takie marzenie, żeby być mamą trójki synów:-)

lux takie teksty świadczą o tych, którzy je rzucają.. cytat z Akademii Księżniczek Barbie:-): "Nikt nie może nas obrazić bez naszej zgody".. nie pozwól, żeby taki ktoś nawet na minutę zepsuł ci humor - nie warto marnować życia na przejmowanie się takimi osobami.. a jak zobaczą, ze po tobie to spływa, to im się zabawa znudzi.. :wściekła/y:

Kasz, no ja już zaczęłam olewac szwagierke i oni widzi, że ją ignoruję :) Edyta, to w młodym wieku mamą zostałaś. Sama planuje trójkę, ale najpierw jedno muszę zrobić :)

reklama
Anulka no wlasnie warunki mam tylko dzidzi brakuje :-p

Lux a no mloda mama zostalam ale bylam pelnoletnia i nie zaluje nic a nic :-) sa zalety i wady bycia mloda mama ale ja tam widze w tym same zalety hihi
Co do twojej szwagierki powiem tak : nie przejmuj sie co inni mysla i mowia bo aby wszystkim dogodzic musialabys sie niezle napracowac...rob to co uwazasz za sluszne a zobaczysz bedziesz szczesliwa ;-)

Do góry