reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Zor, dziękuję, muszę się w coś zaopatrzyć :) co do szwagierki to wiecie o co może jej chodzić? Chodzi o to, że ona ma już córkę, 9-letnia i bardzo by chciała drugie, ale jej facet nie chce. Ona chyba zazdrości mi tych starań. Gdy byłam w ciąży to też mi zazdrościla.
Podejrzewam, ze ci zazdrosci. Wam ze sie staracie. A taka zazdrosc jest bardzo niezdrowa.

Karla, Kamilove-najlepszy był tekst faceta szwagierki,że mam sobie zrobić dziecko z księdzem. Poczułam się jakbym w twarz dostała :( chyba nie muszę mówić, jak mój Tomek zareagował, gdy mu o tym powiedziałam.
Bardzo prostackie i chamskie zachowanie moim zdaniem.

reklama
Moja szwagierka zazdrości mi tego, że kiedyś mi się uda i będę mieć bobaska. Ona ma fiola na punkcie małych dzieci. Ona nie chce mieć dziecka, ona chce mieć niemowlę. A gdy się znudzi to myśli, że odda mamusi na wychowanie jak starsza córkę.

Moja szwagierka zazdrości mi tego, że kiedyś mi się uda i będę mieć bobaska. Ona ma fiola na punkcie małych dzieci. Ona nie chce mieć dziecka, ona chce mieć niemowlę. A gdy się znudzi to myśli, że odda mamusi na wychowanie jak starsza córkę.

No to wariatka :mad: uważa dziecko za zabawkę? Jak małe to fajne, a potem co... Ludzie to mają siano w głowie...
A wy się kochani nie przejmujcie :tak:

Pewnie ;) zapraszamy!

Dziekuje ;-)

Moze na poczatek napisze cos o sobie .Jak widac po suwaczkach mam trzech synow ktorych kocham ponad zycie ,jestem szczesliwa mezatka ale czuje ze do pelnego szczescia brakuje mi jeszcze jednego cudenka ,wiem wiem jestem szczesciara majac trojke dzieci ale ja czuje ze bede spelniona majac czworke :zawstydzona/y: zawsze chcialam miec liczna rodzine i mam nadzieje ze bede mogla miec jeszcze jedno dziecko,skonczylam 31 lat wiec jeszcze mam troche czasu aby to marzenie spelnic :-p

reklama
Do góry