reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

ewel87 witaj i powodzenia. Podaj termin @, to wpisze Cie na listę.

yesenia My starania odłożyliśmy na razie nam na nieznany termin. Na pewno nie wcześniej niż w maju, chcemy być już po Komunii syna. Przed uroczystością czeka nas mnóstwo pracy, a nie chciałabym, żeby znowu coś poszło nie tak i przeżywać kolejne poronienie. Ale pewnie to wszystko się przeniesie na późniejszy termin, bo dalej nie mam pracy, a żeby się starać muszę mieć umowę, która umożliwi mi otrzymanie macierzyńskiego. Z trojka dzieci to już nie przelewki, z jednej wypłaty nie wyżyjemy :-( Ja już bym tak bardzo chciała...:-(

aniak77 i smykałka
dołączacie do nas? Jak tak to podajcie termin spodziewanej @, to wpisze Was na listę.

Ostatnia edycja:
reklama
Smykalka proponuje iść do lekarza :) to mogą by zawirowania cyklu lub zmiany hormonalne. Yesenia-co najczęściej kobiety kupują na poprawę sluzu? Wiesiołek?

Laski, mam takie pytanie. Bo już dziewczynom na drugich staraczkach się zalilam, ale chcę też poznać Wasza opinię. Chodzi o moją szwagierke i jej faceta. Oni szydzą ze mnie i mojego faceta, że nie mogę zajść. Przecież to jego siostra! Odcięłam się od nich, nie rozmawiam z nimi, mój Tomek chciał tam zrobić porządek, ale ciągle jego matka jest w domu, a on chce z nimi pogadać, gdy jej nie będzie. Ja czekam aż szwagierka się zapomni i przyjdzie do mnie i wtedy jej powiem, że nie życzę sobie jej wizyt teraz jak i po porodzie. Co jeszcze mogę zrobić?

Ja na Twoim miejscu zaczęła bym traktować ją jak powietrze ... To da jej do myślenia i będzie ja wkurzac jak cholera dyskusje z takimi osobami są bez sensu szkoda nerwowo lepiej ja zlać:)

reklama
Lux olać ;)
Pytałaś o śluz..ja piłam siemię lniane, wiesiołka kupiłam dwie butelki ale nie zdążyłam nawet spróbować.

Do góry