reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

ewel87 witaj i powodzenia. Podaj termin @, to wpisze Cie na listę.

yesenia My starania odłożyliśmy na razie nam na nieznany termin. Na pewno nie wcześniej niż w maju, chcemy być już po Komunii syna. Przed uroczystością czeka nas mnóstwo pracy, a nie chciałabym, żeby znowu coś poszło nie tak i przeżywać kolejne poronienie. Ale pewnie to wszystko się przeniesie na późniejszy termin, bo dalej nie mam pracy, a żeby się starać muszę mieć umowę, która umożliwi mi otrzymanie macierzyńskiego. Z trojka dzieci to już nie przelewki, z jednej wypłaty nie wyżyjemy :-( Ja już bym tak bardzo chciała...:-(

aniak77 i smykałka
dołączacie do nas? Jak tak to podajcie termin spodziewanej @, to wpisze Was na listę.

Ostatnia edycja:
reklama
Smykalka proponuje iść do lekarza :) to mogą by zawirowania cyklu lub zmiany hormonalne. Yesenia-co najczęściej kobiety kupują na poprawę sluzu? Wiesiołek?

Laski, mam takie pytanie. Bo już dziewczynom na drugich staraczkach się zalilam, ale chcę też poznać Wasza opinię. Chodzi o moją szwagierke i jej faceta. Oni szydzą ze mnie i mojego faceta, że nie mogę zajść. Przecież to jego siostra! Odcięłam się od nich, nie rozmawiam z nimi, mój Tomek chciał tam zrobić porządek, ale ciągle jego matka jest w domu, a on chce z nimi pogadać, gdy jej nie będzie. Ja czekam aż szwagierka się zapomni i przyjdzie do mnie i wtedy jej powiem, że nie życzę sobie jej wizyt teraz jak i po porodzie. Co jeszcze mogę zrobić?

Ja na Twoim miejscu zaczęła bym traktować ją jak powietrze ... To da jej do myślenia i będzie ja wkurzac jak cholera dyskusje z takimi osobami są bez sensu szkoda nerwowo lepiej ja zlać:)

reklama
Lux olać ;)
Pytałaś o śluz..ja piłam siemię lniane, wiesiołka kupiłam dwie butelki ale nie zdążyłam nawet spróbować.

Do góry