reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Rany, jak to dobrze że mój mąż nie ma pracy na zmiany! Chociaż teraz niby jest w domu a siedzi przed kompem i coś tam dłubie w projekcie.
Ale przynajmniej wiem kiedy jest i nic się w tej kwestii nie zmienia.
Lux ten kierowca to albo ślepy albo głupi jakiś.

reklama
taka praca ma swoje zalety - dzięki temu mogliśmy sami opiekować się dziećmi i oboje pracować... na samą pracę zmianową nie narzekam, ale na to, że np. dziś dowiedział się dopiero w południe, że nie idzie na 14tą, a na 22gą.. fakt - sam się na to zgodził..
ojj chyba za bardzo się czepiam.. żal mi tych jutrzejszych nart i tyle:-(

Ja jutro wracam wieczorem do pracy, także naciesze się tym moim czubkiem :) dobranoc baby :) ten mój mnie wyzywa, że ile na necie można siedzieć :p Lady Agnes-ten kierowca to chyba głupi :D bo widział Tomka, że stoi. A Tomek był potrzebny w pracy dziś na gwałt.

Ja jak zaczynam świrować to pędzę po test i on sprowadza mnie na ziemię, a potem spokojnie czekam na @... tym bardziej, że jak nie czekam to jest regularnie, albo i przed czasem, a jak na nią czekam to się zawsze spóźnia.. prawdziwa małpa...:wściekła/y:

Tez mam takie wrazenie.. chyba stres robi swoje. W moim przypadku powinnam czytam artykuly nie jak zajsc w ciaze ale jak sie wyluzowac i nie tylko w sprawie staran

Ostatnia edycja:
Witam!
Dzis 26 dzien cyklu. Zrobilam test , negatywny. Ostatnie cykle mialam 26 dniowe. Smutno mi... Jestem napuchnieta,napompowana,szczegolnie dlonie mam spuchniete. Nie czuje jak zawsze bolu na @ ale trace nadzieje...

Dzień dobry ;);)

Lady, i jak test? Możemy otwierać szampana? :)

Lux, kierowaca jakiś sierota :what: ale dzięki temu chłopa masa w domu :D miłego oglądania tv :)

Skaba, nart szkoda pewnie. Ale odbijecie sobie.

Buziaki dziewczyny :-*

Edit
Ysenia, może to jeszcze zbyt wcześnie? Oby @ nie przyszła.

reklama
Witam się w niedziele..., tzn. we wtorek. Ale te dni są poplątane, mam już dość :tak:

zakocona i kasz
witajcie i powodzenia. Podajcie termin spodziewanej @, to wpisze Was na listę.

skaba my będziemy mieli ok. 50 osób, mój mąż ma dużo rodzeństwa, wiec wiadomo, ze wypada wszystkich zaprosić. Na szczęście wszyscy z okolicy, wiec nikt nam nie będzie długo siedział na głowie :-)

Lady Agnes testowałaś? Trzymam kciuki.

yesenia trzymaj się będzie dobrze.

Miłego dnia kobietki.

Ostatnia edycja:
Do góry