reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzięki Noelka i Majdaczku Szczerze mówiąc nie wiem, czy testować jutro, bo coś czuję że nic z tego nie wyszło i @ przyjdzie

Lady Agnes, testuj, testuj, nie poddawaj się ;)

Noelka, u Ciebie na wykresie widzę potencjał :)

Aż się boję tego potencjału :D ja mam skłonności do nastawiania się na coś... nie chcę, żeby teraz też tak było. Ale codziennie wieczorem myślę sobie tak: "ciekawe, jaka jutro będzie temperatura..." ;)

Zakocona, witaj :) coraz więcej nas :D

reklama
i jeszcze Wam powiem, że dziś zadzwoniła moja szwagierka, której pożyczyliśmy łóżeczko dla dziecka z zapytaniem, czy może je dać dziewczynie, która właśnie urodziła czwarte dziecko. No i J musiał odmówić - przy okazji wyszło, że planujemy trzeciego smerfa:no:. I teraz mnie taka tęsknica ogarnęła, że chciałabym natychmiast, już, tu i teraz!! A do tego trochę mi głupio, bo może dziewczyna tego łóżeczka potrzebuje, a my nie wiadomo kiedy się wystaramy.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Aż się boję tego potencjału :D ja mam skłonności do nastawiania się na coś... nie chcę, żeby teraz też tak było. Ale codziennie wieczorem myślę sobie tak: "ciekawe, jaka jutro będzie temperatura..." ;)
noelka ja też mam skłonności do nakręcania się, ale.. codziennie patrzę na ten twój wykres i coś mi się tu święci:-):-):-) z całego serca Ci życzę, coby się wyświęciło!:-)

Witam Was drogie Staraczki!
co prawda ja do grona starających się dołączyłam niemal rok temu, teraz dołączam do formalnej grupy wsparcia.
ok poł roku staraliśmy się bez wspomagania, później 3 miesiące z luteina w drugiej połowie cyklu, obecnie pierwszy miesiac z clostilbegyt + luteina. okres powinien być w sylwestra ale do tej pory nie przyszedl testy negatywne beta również. Gin mówi, że okres powinien lada dzień być, więc czekam kolejnego cyklu :)

kamilove &&&&&&&&&&&&&& (i nic nie piszę, coby nie zapeszać:-))

kasz witaj! cieszę się, że do nas dołączyłaś:-)

Cześć dziewczyny, jestem nowa. Od tego miesiąca ja i mój partner zaczynamy się starać. Namawiałam go już dłuższy czas na malucha i wreszcie w święta mi się udało (zawdzięczam to jednak również jego bratanicy i siostrzeńcowi
icon_wink.gif
.
Już teraz trzymam kciuki za Was wszystkie i gratuluję tym, którym się udało
icon_smile.gif

Dodam jeszcze, że od 2 lat nie stosujemy antykoncepcji żadnej oprócz naturalnej i jak na razie żadnej wpadki nie zaliczyliśmy.

I jeszcze to, że moje cykle są nieregularne i boję się, że to utrudni nam zajście w ciążę
icon_sad.gif

Badania krwi i moczu porobione u nas, wszystko super
icon_smile.gif

Witam Was drogie Staraczki!
co prawda ja do grona starających się dołączyłam niemal rok temu, teraz dołączam do formalnej grupy wsparcia.
ok poł roku staraliśmy się bez wspomagania, później 3 miesiące z luteina w drugiej połowie cyklu, obecnie pierwszy miesiac z clostilbegyt + luteina. okres powinien być w sylwestra ale do tej pory nie przyszedl testy negatywne beta również. Gin mówi, że okres powinien lada dzień być, więc czekam kolejnego cyklu :)

Witajcie dziewczyny i owocnych starań :-)

Ja też tak mam :-) swoją drogą ciekawe jaka będzie jutro ;-)

reklama
Do góry