reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam dziewczyny:)

Można dołączyć? Jeśli tak to mnie proszę od razu do poczekalni :) Mam już prawie 10-miesięczną córcię (przy okazji witaj Mrowkaa ;-) może mnie kojarzysz z marcówek), którą nadal karmię piersią, dlatego nie mam jeszcze @ i ciężko jakoś konkretnie zacząć starania... a bardzo bym już chciała. Póki co są plany, żeby w 2015 się udało zajść, bo chciałabym jak najmniejszą różnicę wieku pomiędzy dzieciakami. Teraz mam problem jak oduczyć moją bąbelinkę nocnego cyckowania, żeby @ wróciła :rofl2:

Witam nową mamusię ;)

Co to ten korzeń z macy? Już miałam wyjechać z odpowiedzią, że androlog zalecił mojemu Ł tabletki z macą (i nie tylko to;) ) na poprawę nasienia, ale widzę, że tu o jakiś proszkach piszecie:what::what: i to dla kobiet hmm... :D

reklama
Witam nową mamusię ;)

Co to ten korzeń z macy? Już miałam wyjechać z odpowiedzią, że androlog zalecił mojemu Ł tabletki z macą (i nie tylko to;) ) na poprawę nasienia, ale widzę, że tu o jakiś proszkach piszecie:what::what: i to dla kobiet hmm... :D

Możesz mieć rację bo ja znalazłam proszek i tabletki. To taki korzeń,który jako suplement diety odżywia i dodaje energii,witalności a zarazem podnosi płodność i libido. Kiedyś był uważany za afrodyzjak. I wydaje mi się ze osoby obydwu płci mogą go zażywać -pewności nie mam ale nigdzie nie rzuciło mi się w oczy żeby był tylko dla kobiet.

siasia witaj i powodzenia. Wpiszę Cię do poczekalni.

U mnie dalej nie najlepszy humor. Z moim mężem dalej mamy ciche dni. Tak to chyba jeszcze przez wszystkie lata razem, nie pokłóciliśmy się. Myślę, że to przez ten fatalny rok, każdy z nas ma już dość.
Chętnie bym się przeszła gdzieś na Sylwestra, odetchnęła trochę, zapomniała o wszystkich problemach, ale mój mąż nie chce nigdzie iść. Chore to wszystko, mam już dość. Przez to wszystko w nocy nie mogę spać, a rano nie chce mi się wstawać z łóżka. Jak tak dalej pójdzie i nic nie zacznie zmieniać się na lepsze, to nie wiem co będzie dalej...
Ale dość, nie będę Wam tu smęcić.
Dobrze, że ten rok już się kończy...

Witam!
Od stycznia zaczynam starania o dzidziusia, już nie mogę się doczekać. Wkoncu mój mąż się zgodził, bo wcześniej każda rozmowa o dziecku kończyła się kłotnią. Zaczynam w sobote to bedzie 10dc.

Witam nowe Staraczki :*

A ja kupiłam dziś dwa testy, jutro zrobię jeden pro forma, żeby z czystym sumieniem wypić sobie drineczka, a drugi zostawiłam na niedzielę w dzień spodziewanej @ :)

Majdaczku kochana mam nadzieje ze szybko sie dogadacie a zly humor minie wraz z tym starym rokiem...dla mnie tez ten rok byl straszny mam nadzieje ze kolejny bedzie tylko lepszy.Przykre ze faceci czasem nie rozumieja co czujemy z tego wynikaja klotnie itd.Ale co nas nie zabije to nas wzmocni:tak: wszystko bedzie dobrze kochana.Trzymam za Was kciuki

Witam nowe staraczki, widzę że wątek się rozkręca :-)

Ja dzisiaj 6 dzień po owulacji (jednak była skubana w wigilię!) niestety temperatura już spada, a to oznacza jedno - nie jestem w ciąży :(
Mam pytanie do Was czy macie jakieś sposoby na zwiększenie ilości i jakości śluzu płodnego? W tym miesiącu jak zaczęłam obserwować swoje ciało to zauważyłam że u mnie z tym kiepsko :crazy:

Milka Ty już testujesz? Trzymam kciuki &&&&& !!!

Witam nowe staraczki, widzę że wątek się rozkręca :-)

Ja dzisiaj 6 dzień po owulacji (jednak była skubana w wigilię!) niestety temperatura już spada, a to oznacza jedno - nie jestem w ciąży :(
Mam pytanie do Was czy macie jakieś sposoby na zwiększenie ilości i jakości śluzu płodnego? W tym miesiącu jak zaczęłam obserwować swoje ciało to zauważyłam że u mnie z tym kiepsko :crazy:

Milka Ty już testujesz? Trzymam kciuki &&&&& !!!

a testuje, zeby wiedziec czy moge sie noworocznego drinka napic :D ale powinnam w niedziele dopiero :) dlatego mam dwa testy :D
nic z tego nie bedzie ale sumienie bede miec czyste :)

a co do wilgotności i śluzu jest podobno jakiś żel nazywa się conceive plus chyba, aplikuje sie go przed stosunkiem do pochwy, i nie dosc ze przyjemniej bo mokro, to jeszcze ulatwia przedostanie sie plemnikow do macicy i pomaga im dluzej przetrwac :) ja nie stosowalam ale na innym forum dziewczyna zastosowala i od razu zaskoczyli bo tez byl z tym problem :)

o tutaj sobie mozesz poczytac :) Conceive Plus Żel dla starających się zajść w ciążę wspomaga

Witajcie Kochane!!

Z okazji zbliżającego się Nowego Roku 2015 chcę Wam życzyć wszystkiego najlepszego. Dużo miłości, radości, spełnienia marzeń a przede wszystkim dwóch pięknych kreseczek na teście i pięknego , zdrowego bobaska !!! :-)

Ja idę dziś na jakieś 2-3 godziny do pracy, a potem szykuję się na balety ;-) Wybieracie się też na sylwestra ?

Pozdrawiam

reklama
witam nowe staraczki:-):-):-)

mrs hermit byłam wczoraj u zielarki i poleciła mi suplement MacaVita z A-Z Medica (MacaVita - suplement diety). Niestety było sporo osób (w tym mama kolegi synia) i nie zapytałam jej wprost o płodność (już by ploty na mieście chodziły:-) ) i dlatego nie wiem czy to jest najlepsza mieszanka (z tej firmy są też inne, np.: Maca plus Bioselen - suplement diety - i tu piszą o płodności). Postaram się jeszcze tam zajrzeć, bo ta kobieta ma naprawdę ogromną wiedzę i potrafi dobrze doradzić.

majdaczku przytulam Cię mocno!!!

Milka &&&&&& i jak? testowałaś?

Muszę się zbierać, bo o 11 jedziemy już zawieźć dzieci do rodziców i w drogę, a duuuużo czasu potrzeba, żebym doprowadziła się do stanu używalności publicznej - kompletnie nie sylwestrowo wyglądam i się czuję:szok:

Do góry