reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mam 24 lata, męża,stała pracę i obydwoje uważamy ze to dobry moment na dziecko,postanowiliśmy zacząć starania w lutym. Hormony przestalam brac 1,5 roku temu,Od miesiąca biorę femibion Natal 1, staram się dobrze odżywiać, dbam o siebie. .. tylko czuje ze psychicznie jest ze mną kiepsko. Za bardzo się przejmuję, niby tłumacze sobie ze raczej nie zajde w ciążę za pierwszym razem -chciałbym, ale nie wierze ze moge. A raczej nie chcę wierzyć,wolałabym być mile zaskoczona niż rozczarowana :) staram się wyluzować tylko mi to nie wychodzi :)

Mam 24 lata, męża,stała pracę i obydwoje uważamy ze to dobry moment na dziecko,postanowiliśmy zacząć starania w lutym. Hormony przestalam brac 1,5 roku temu,Od miesiąca biorę femibion Natal 1, staram się dobrze odżywiać, dbam o siebie. .. tylko czuje ze psychicznie jest ze mną kiepsko. Za bardzo się przejmuję, niby tłumacze sobie ze raczej nie zajde w ciążę za pierwszym razem -chciałbym, ale nie wierze ze moge. A raczej nie chcę wierzyć,wolałabym być mile zaskoczona niż rozczarowana :) staram się wyluzować tylko mi to nie wychodzi :)

Witaj :)
Nie zamartwiaj się kochana. Jeszcze starań nie zaczeliście więc głowa do góry wielu parom udaje się w pierwszych trzech cyklach ;)

Skaba, bardzo mądrze o rodzinie napisałaś. Brawo!

Enej, kozaczki i mini wygrywają :D uwielbiam takie imprezy:p
My w sylwestra idziemy do mojej sis na urodziny. Ale jako, że nie ma z kim młodej zostawić i siostra w nienajlepszym nastroju to pewnie zwiniemy się przed 21 i resztę nocki w domku w łóżeczkach spędzimy całą trójką :)

Miłego dnia!

Mrs hermit ja też wolę być mile zaskoczona. Tylko że z tym zaskakiwaniem przy staraniach jakoś ciężko. Ja piję inofolic i robie po kolei badania profilaktycznie bardziej żeby się uspokoić;)

Kamilove ja to też bym chyba wolała w domu spędzić Sylwestra. Jakoś tak nie mam humoru na imprezowanie.

heh - to będzie pewnie sylwester na forum :-) bo ja też w domu - z dzieckiem. W dodatku zaśpikanym po uszy...:confused2: bo ząbek wychodzi więc obawiam się,że mała dotrzyma nam towarzystwa przez całą noc :confused2:

Milka biorę :D tylko książe by chyba zawału dostał jakby zobaczył cenę; p w takimże obuwiu wychodząc z domu musiałabym zakładać worek na twarz;p

Dziewczyny byłam dziś u gina, polecanego, bo mnie te plamienia męczyły. no i kobieta mi mówi że mam najprawdopodobniej cykle bezowulacyjne..:confused2: nic z tego nie rozumiem..:( i co teraz z tymi moimi staraniami.. Czy któraś z Was miała, zna kogoś kto miał? Dostałam lutenę i ciagle jakiś stan zapalny w pochwie i na to też ciągle gynalgin i nie działa..;/

Cześć dziewczyny :)
Ja chętnie zostałabym w sylwestra w domu ale już tak się umówiliśmy z męża siostra i mamy iść do nich. A tak mi się nie chce. Może mi przejdzie. I pomyślałam sobie o tym żeby może impreza z przebrania mi a tu takie propozycje na ubranie mini i białe kozaczki to jest to :) w ogóle jakiś mam słaby humor. Poszalelismy ostatnio z mężem i niby od dzisiaj płodne dni a mi się jakoś nie chce nic :D

Enej ja od jakiegoś czasu mam plamienia tak 3-4 dni przed okresem ale nic z tym nie robiłam, kurcze może powinnam się zainteresować tematem. Myślałam że ot taka moja uroda :)

mrs_hermit witaj i powodzenia. Z tego co widziałam to chcecie zacząć z lutym, wiec wpisuje Cie do poczekalni.

Milka
takie kozaczki miała moja kuzynka do ślubu :tak:

reklama
mrs hermit witaj:-):-)

kamilove, mrowkaa Sylwestra we trójkę jest super!! I można do łóżeczka o 21... kurcze... ale będzie obciach jak nie dotrwam do północy:-)

enej o cyklach bezowulacyjnych pojęcia nie mam (oprócz tego, że ostatnio mi gin powiedział, że mogę mieć i cykle bezowulacyjne i takie z dwoma owulacjami:crazy:), ale jeśli chodzi o stany zapalne to ja je dopiero preparatami ziołowymi (Citrosept, Oregasept, Pau d Arco itp.) wyleczyłam, bo bardzo często mi nawracały i żadne medykamenty nie pomagały.. dietę też troszkę zmodyfikowałam.. ale teraz już prawie 2 lata mam spokój

anulka ty się nie wymiguj tylko do dzieła! dobrze nam się tu gada, ale w końcu wypadałoby jakieś dwie kreseczki zobaczyć:-):-):-)

Po wczorajszym spotkaniu z bratem J i jego żoną nastawiłam się pozytywnie na Sylwestra, a dziś informacja, że bratu siadł kręgosłup i niestety nie jest w stanie jechać:no: do tego byłam u fryzjera i jakoś tak licho wyszło - chyba dobrze byłoby nie pokazywać się w szerszym gronie:-pna szczęście J mi humor poprawił - kupił mi rower, taki dawno wymarzony(nic nadzwyczajnego, ale chodziłam wokół niego tyle razy, że już ścieżka na płytkach w sklepie była wydeptana) :-) ustawił go w salonie i poszedł do pracy, a ja siedzę i się zachwycam:-D żebyście wiedziały ile ja się o ten rower musiałam wykłócić:-D

Do góry