reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Mam prawie 27 lat chociaż się ba tyle nie czuje ;) jestem pielęgniarka. Mam synka prawie 7 letniego ;) mąż namawia mnie na drugie dziecko ale ja jestem pełna obaw ;) i chce i nie chce i się boje.

Poza tym okres powinnam dostać dwa dni temu. Robiłam test dzisiaj z moczu porannego ale jedna kreska.

I nie wiem czy to jakieś przesunięcie czy coś ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka mnie tez poczatkowo maz namawial a pozniej to ja chyba bardziej od niego chcialam :)

chyba wszystkie sie troche boimy mimo wszystko, a Ty czego sie boisz? jakis komplikacji, bolu? czy tego czy masz na to sile?

Anulka mnie tez poczatkowo maz namawial a pozniej to ja chyba bardziej od niego chcialam :)

chyba wszystkie sie troche boimy mimo wszystko, a Ty czego sie boisz? jakis komplikacji, bolu? czy tego czy masz na to sile?
Milka boje się bo z synem miałam problemy. Długo leżałam na podtrzymanie, skurcze od 3-4 miesiąca, patologia ciąży itd... poza tym raz poronilam. I boję się jak dam rade ;)
Teraz już wygodnie trochę synek duży ;) a tu taki maluszek to wywrotka do góry nogami. Boje się ze nic nie pamiętam i nie wiem. Synek to taka wpadka inne podejście do temu itd ;)

To i ja się z Wami przywitam, bo od kilku dni Was podczytuję:-)
Jestem na etapie wypatrywania trzeciego szkraba. Mam już 9-cio letniego syna i prawie 7-mio letnią córcię. O trzecim robaczku myślimy już dosyć długo, ale od prawie dwóch lat moja siostra starała się o pierwszą swoją pociechę i niestety dwa razy poroniła, więc w takiej sytuacji nie mogłam myśleć l sobie. Teraz jest już w 23tc i jesteśmy dobrej myśli, więc i my przystąpiliśmy do działania :-. Miałam nadzieję, że ponownie zostanę sierpniówką, ale nie wyszło. Nad syniem pracowaliśmy 8 miesięcy, a córcia powstała w ramach przygotowań do staranek. Teraz znów wygląda mi na to, że trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość, a że w grupie raźniej to chciałabym do Was dołączyć:-)Mogę?

To i ja się z Wami przywitam, bo od kilku dni Was podczytuję:-)
Jestem na etapie wypatrywania trzeciego szkraba. Mam już 9-cio letniego syna i prawie 7-mio letnią córcię. O trzecim robaczku myślimy już dosyć długo, ale od prawie dwóch lat moja siostra starała się o pierwszą swoją pociechę i niestety dwa razy poroniła, więc w takiej sytuacji nie mogłam myśleć l sobie. Teraz jest już w 23tc i jesteśmy dobrej myśli, więc i my przystąpiliśmy do działania :-. Miałam nadzieję, że ponownie zostanę sierpniówką, ale nie wyszło. Nad syniem pracowaliśmy 8 miesięcy, a córcia powstała w ramach przygotowań do staranek. Teraz znów wygląda mi na to, że trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość, a że w grupie raźniej to chciałabym do Was dołączyć:-)Mogę?
Witam ;)

Kurcze fajnie trojeczka ja chciałam zawsze mieć tyle dzieciaczków. Lubie duże rodziny sama mam 4 rodzeństwa :)
Mam nadzieje ze szybko się uda ;)

Witam nowe koleżanki:)
Faaajnie że nas się tak tu dużo robi:)

Wróciłam właśnie do domku:) Po pracy, oczywiście. Jakbym życia nie miała swojego to jeszcze do pracy chodzę:)

Skaba1, Anulka jak ja Wam zazdroszczę. TEż bym chciała mieć chociaż jedno dzieciątko. Anulka ja jestem z Twojego wieku a staramy się o pierwszą dzidzię:)

Milka ja też chcę linka;) Jestem typową sroczką i co się świeci to moje:D

Yesenia jak tam maż? Lepiej już?

anulka wszystko przed tobą:-) zawsze marzyłam o dużej rodzinie. Ja mam tylko jedną siostrę, ale mój małżon - pięcioro rodzeństwa. Uwielbiam rodzinne zjazdy:-)

enej na pewno już niedługo będziesz się cieszyć swoim maleństwem:-) - tego Ci bardzo gorąco życzę i trzymam kciuki!

Kurde dziewczyny ja jak będę już miała to swoje maleństwo wyczekane to chyba oszaleje ze szczęśćia :D Normalnie u czubków mnie zamkną :rofl2:

Anulka i Skaba witam Was i życzę dużo powodzenia w staraniach :)

Dziewczyny, ja w sobotę się starzeje o kolejny rok... 28... a dzidzi niestety jeszcze nie mam. Ale na szczęście @ już sobie poszła i przystąpiłam do działania. Martaha ja też zamierzam próbowac w tym cyklu i też mam stracha szczególnie po ostatnim poronieniu. Damy radę.
AnnieTess ja niby też zawsze miałam regularne cykle, ale nie potrafię wskazać terminu ovu. Teraz mam zamiar pilnować temp i śluzu, może wskażą mi TEN dzień :)

Milka
jutro zmierzę nadgarstek i będę zamawiać - mam 2 bransoletki upatrzone, nie mogę się zdecydować na kolor ;-)
Poza tym widzę że napędzam ci sprzedaż hehe, może kiedyś jakiś rabacik mi dasz :laugh2:

Enej mam nadzieję, że po porannej depresji już nie ma śladu. Jak ty popadniesz w depresję to już koniec, kto nas tu będzie rozweselał swoimi postami? Przywykłaś już do fryzury?

reklama
Do góry